Mirel Rădoi și Universitatea Craiova s-au făcut de râs cu o echipă codașă în Liga 3

Robert Zanfir 09.11.2022, 22:15
Mirel Rădoi și Universitatea Craiova s-au făcut de râs cu o echipă codașă în Liga 3

Universitatea Craiova a remizat, 1-1, cu Ocna Mureș, într-un meci care a contat pentru runda a doua din faza grupelor Cupei României. Meciul s-a jucat la Zlatna, pe o ceață deasă.

Universitatea Craiova s-a împiedicat în fața unei codașe din Liga 3 a fotbalului românesc, după o serie de cinci victorii consecutive ale oltenilor. La finalul partidei, Mirel Rădoi a fost extrem de caustic cu jucătorii săi.

Mirel Rădoi și Universitatea Craiova s-au făcut de râs cu o echipă codașă în Liga 3

Andrei Ivan a deschis scorul din penalty pentru Universitatea Craiova. Ocna Mureș a profitat din plin de ceața care s-a lăsat pe teren și a egalat în minutul 48.

Scorul a rămas neschimbat până la final, iar echipa de pe locul 9 din Seria 9 a Ligii 3 adună patru puncte și are șanse mari la calificare.

Rușinea pățită de olteni este cu atât mai mare cu cât Ocna Mureș a pierdut în urmă cu câteva zile cu un neverosimil 0-7 în fața celor de la Corvinul Hunedoara, în campionatul Ligii 3.

Mirel Rădoi mărtură pe jos cu jucătorii lui

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova a taxat dur prestaţia echipei sale în meciul împotriva divizionarei a treia.

„Mi-e greu să mă exprim. Dacă ne gândim la meciul celor de la Ocna Mureș cu Chindia, putem să ne declarăm fericiți, am câștigat un punct. De pe bancă nu am văzut nicio reluare, dar la faza lor a fost penalty clar. Îmi pare rău pentru doamna arbitru, dar ăsta e adevărul. Dacă vrei să ajungi fotbalist profesionist, trebuie să joci pe astfel de terenuri, cu astfel de echipe.

E clar că adversarul va echilibra diferența de valoare prin ambiție, dar e inadmisibil. Noi am avut jucători care se plâng că nu au minute, în seara asta au avut aproape o partidă să-și arate nivelul.

Probabil ei cred că glumesc când spun că fiecare partidă e o evaluare pentru mine, dar o să vadă în iarnă că ceea ce vorbesc e serios, nu iau pe nimeni la mișto. Am crezut că era câștigat dinainte, fără atitudine, fără determinare”, a ameninţat tehnicianul la finalul confruntării din Ardeal.

Ocna Mureș – CSU Craiova 1-1 (Cioargă 48 / A. Ivan 29, pen.). ECHIPELE DE START:

Ocna Mureș: Cadar – Gorba, Paleoca, Cîmpoescu, Creț – Cioargă, Goronea, Socaci, Guț – Giurgu – Ghiță
Antrenor: Dan Roman

Universitatea Craiova: Lazar – Hanca, Benga, Găman, Martic – Florescu, Mateiu, Vînă – Cîmpanu – Ivan, Markovic
Rezerve: I. Popescu – Screciu, Raul Silva, Papp, N. Bancu, Căpătînă, Danciu, Baiaram, Rivaldinho
Antrenor: Mirel Rădoi

Stadion: Minaur, Zlatna
Arbitru: Iuliana Demetrescu / Asistente: Petruța Iorgulescu și Mihaela Țepușă

Urmăriți Playsport.ro și pe