Mirosul ierbii de la Wimbledon, respirat de campioana Simona Halep! Cum au reacționat organizatorii când românca a pășit în arenă

Moldoveanu Camelia / 22.06.2021, 19:04

Simona Halep se bucură de iarba de pe Wimbledon. Numărul 3 WTA se pregătește de primul meci după accidentarea suferită la Roma. Organizatorii turneului de Grand Slam de la Londra au ținut să-și arate iar susținerea față de jucătoarea de tenis din România.

Mirosul ierbii de la Wimbledon, respirat de campioana Simona Halep!

Din nefericire jucătoare de tenis din România se află într-o perioadă grea a carierei sale. Cu toate că pe plan profesional o duce tot mai bine, logodindu-se de curând cu omul de afaceri Toni Iuruc, accidentarea suferită la Roma încă îi dă mari bătăi de cap.

Simona Halep se află la Wimbledon din poziția de ultimă câștigătoare a marelui trofeu din Londra. Ea pornește în luptă de pe poziția a doua a favoriților, retragerea japonezei Naomi Osaka făcând posibilă urcarea Simonei de pe 3 pe locul 2 în topul celor cu cele mai mari șanse la titlu.

După ce ieri Simo a surprins pe toată lumea cu tortul primit de la organizatorii Wimbledon, astăzi românca s-a pozat lângă terenul pe care urmează să evolueze din a doua zi a competiției. Postarea de pe Instagram a fost foarte apreciată fani, dar și de către organizatorii competiției de Grand Slam care i-au lăsat în comentarii un emoticon prin care o salută pe româncă.

Fericită că m-am întors aici. Mulțumesc, Wimbledon”, a scris Simona Halep pe contul de Instagram la postarea precedentă.

Mesajul uluitor al englezilor înainte de revenirea româncei în circuitul WTA

Simona Halep va împlini în curând 30 de ani. Șansele de a mai câştiga un turneu de Grand Slam sunt în scădere. Casele de pariuri nu prea mai cred în ea la Wimbledon 2021. Specialiștii îi acordă campioanei noatre doar a zecea şansă la titlu. Alte jucătoare fără vreun meci câştigat la Wimbledon sunt mai bine cotate decât Halep. Printre acestea se numără Iga Swiatek, dar şi Bianca Andreescu.

În ciuda tuturor, presa din străinătate încă mai crede în Simona Halep. Joel Drucker, jurnalist la Tennis.com, una dintre cele mai cunoscute publicaţii de tenis din lume, a transmis că epidemia declanșată de noul coronavirus a fost o lecţie de viaţă pentru ”Simo”, care şi-a dat seama cât de mult iubeşte sportul alb.

Simona Halep ar fi fost cu siguranţă favorită la Roland Garros şi chiar şi la Wimbledon, dacă nu ar fi apărut acea accidentare la gambă. Dar românca a depăşit şi momente mai grele de-a lungul carierei. Experienţa câştigării a două titluri de Grand Slam şi înţelepciunea câştigată în timpul pandemiei de coronavirus vor aduce cea mai bună versiune a Simonei Halep. Abia acum urmează să vină.”, este de părere jurnalistul de la Tennis.com.