Mișcarea mult așteptată la Newcastle a fost făcută de miliardari! Acum încep negocierile

Bordei Radu / 20.10.2021, 18:06
Mișcarea mult așteptată la Newcastle a fost făcută de miliardari! Acum încep negocierile

Mișcarea mult așteptată de fanii lui Newcastle a avut loc. Cel mai antipatic personaj de la club, managerul Steve Bruce, a fost îndepărtat. Fostul mare fundaș nu a fost iertat, deși este un fan declarat al echipei. Suporterii nu pot uita modul de joc, lipsit de curaj, dar și faptul că, în acest sezon, „coțofenele” nu au învins pe nimeni.

Suporterii erau în război cu managerul, încă de la numirea sa, când l-a înlocuit pe „eroul” Rafa Benitez. Spaniolul a plecat în 2019, din cauza lipsei de ambiție a fostului patron, Mike Ashley. Iar Steve Bruce a picat în mijlocul unui război.

Mișcarea mult așteptată a venit. Miliardarii lui Newcastle l-au demis pe managerul Steve Bruce. „M-au făcut prost și că sunt varză”

Noii proprietari au planuri mari, dar mai întâi trebuie să mențină echipa în prima ligă. Fanii așteaptă transferuri importante, încă din ianuarie. De aceea este nevoie și de un manager pe măsură. Steve Bruce nu a convins nici prin rezultate, nici prin prestația echipei. Fanii nu îl mai sufereau, nici jucătorii nu erau mulțumiți. Așa că fostul fundaș de la Mancheester United a fost îndepărtat, dar a plecat cu o compensație de 8 milionae de lire.

Acesta a recunoscut că nu mai rezista presiunii, mai ales că fanii l-au atacat din primele luni, la echipă.

Nici nu contau rezultatele, indiferent de ce se întâmpla, eram făcut în toate felurile. M-au numit prost, au zis că sunt varză. Că ocup spațiul degeaba, că nu sunt în stare de nimic. Asta din prima zi. Nu știu dacă voi mai antrena, am 60 de ani, a declarat Bruce, după despărțirea de club

Cine se bate pentru postul lăsat liber. Viitorul manager ar putea avea pe mână un buget uriaș

Toate numele mari sunt în discuție, acum, când vine vorba de Newcastle. Antonio Conte și Zinedine Zidane ar fi refuzat, deja, primele oferte. Dar nu este nimic bătut în cuie, deși amândoi antrenori așteaptă cluburi mai importante. Cu toate acestea, în vară, viitorul manager ar putea avea pe mână chiar 500 de milioane de euro.

Și Jose Mourinho este luat în discuție, chiar dacă The Special One este acum la Roma, unde vrea să readucă echipa în Liga Campionilor. O megaofertă l-ar putea face să se gândească serios.

Singurul lucru pe care îl pot spune este că pentru foarte mulți ani am lucrat alături de unul dintre cei mai importanți oameni din istoria lui Newcastle, Sir Bobby Robson. Iar din acest motiv am avut întotdeauna o mică legătură emoțională cu orașul și cu fanii, a declarat portughezul