Mister risipit. Ce s-a întâmplat între Simona Halep, Adrian Marcu și Daniel Dobre de s-a ajuns la despărțire

Radu Bordei 01.02.2022, 11:49
Mister risipit. Ce s-a întâmplat între Simona Halep, Adrian Marcu și Daniel Dobre de s-a ajuns la despărțire

În septembrie, Simona Halep îi lăuda pe Adrian Marcu și Daniel Dobre. După despărțirea de Darren Cahill, românca anunța că are lângă ea „cea mai bună echipă” posibilă. Fostul lider mondial s-a pregătit din greu și se părea că lucrurile merg în direcția cea bună.

Cu toate acestea, după Australian Open, a venit și decizia radicală a Simonei. Aceasta a decis să rupă colaborarea cu cei doi tehnicieni. Se pare că rezultatul din primul Grand Slam al anului nu a fost suficient pentru campioana noastră.

Motivul pentru care Simona a decis să se despartă de Adrian Marcu și Daniel Dobre. ”Cei mai buni antrenori” nu au fost suficienți

Simona nu s-a deplasat în Australia, cu mari așteptări. După un an de coșmar, rmânca încearcă să revină în top. Evoluțiile nu au fost rele la Antipozi, a câștigat un turneu, la Melbourne. La Australian Open, Simona a pornit foarte bine dar, din păcate, turnirul cu Alize Cornet, din optimi, i-a barat drumul româncei spre fazele superioare.

Simona s-a arătat optimistă la revenirea în țară, dar apoi a venit șocul. Campioana noastră și-a demis ambii antrenori. Se pare că problemele de comunicare sunt cele care au condus la această decizie. Românca este cunoscută pentru faptul că este o jucătoare de moral, de aceea are nevoie de o anumită atmosferă, ca să se simtă în largul ei.

Adrian Marcu se pare că nu a reușit să găsească cea mai bună cale de a vorbi cu Simona. De altfel, s-a văzut și în primele meciuri ale anului, Halep a arătat iar nervoasă și s-a certat de multe ori. Este adevărat, jocul și rezultatele au fost bune.

Simona încearcă marea lovitură: vrea să se reunească cu Darren Cahill

Antrenorul australian rămâne principalul favorit al Simonei, este omul care a scos ce e mai bun din jucătoarea noastră. De aceea, Simona ar dori reluarea colaborării, la doar câteva luni de când aceasta s-a întrerupt. Se pare că cei doi sunt în relații foarte bune și totul este posibil. Simona a recunoscut că are nevoie de sfaturile și prezența lui Cahill.

Pentru mine, Darren a fost cel mai important om în cariera mea. Cu el alături am putut să câștig titlurile mari. El m-a învățat să fiu o persoană mai bună în afara terenului, să mă bucur mai mult de viață. Datorită lui, vorbesc cu toată lumea și îmi place să împărtășesc totul cu jucătorii la vestiare.

Îmi e dor de Darren. Nu simt că totul s-a schimbat, dar s-a schimbat atmosfera în echipa mea. Când lucrezi atât de mulți ani cu cineva, îi simți lipsa. Vorbesc zilnic cu Darren și îmi face plăcere acest lucru. De fiecare dată îmi transmite că sunt în stare să câștig orice meci pe care îl joc și mă ajută tare mult încrederea lui, declara Simona, în urmă cu câteva zile

Urmăriți Playsport.ro și pe