Misteriosul erou de la metrou, care a salvat o fată de la moarte, este băiatul unui mare fotbalist român

Giosanu Catinca 11.02.2021, 21:38
Misteriosul erou de la metrou, care a salvat o fată de la moarte, este băiatul unui mare fotbalist român

Misteriosul erou de la metrou, care a salvat o fată de la moarte, este fiul unui mare fotbalist român. Bărbatul a reacționat imediat ce a văzut că tânăra se afla în pericol. A sărit în ajutorul ei fără să stea pe gânduri.

Misteriosul erou de la metrou, care a salvat o fată de la moarte, este băiatul unui mare fotbalist român

O tânără aflată pe șinele de metrou a fost salvată în ultimul moment, înainte de venirea trenului, în stația Dristor din București.

Incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 15:35, la stația de metrou Dristor 1, linia 2. Din primele informații reiese faptul că fata a sărit pe linia de metrou de supărare că părinții ei vor să divorțeze. Imaginile care au fost surprinse arată cum o altă femeie de pe peron i-a făcut semn disperată să se ridice, trăgând-o în ultima clipă înainte de a fi lovită de metrou. De asemenea, un bărbat s-a numărat printre cei care au salvat-o pe această fată de la un eventual eveniment tragic. Este vorba chiar despre fiul lui Dănuț Lupu.

Metrorex a informat prin intermediul unui comunicat că incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 15:35, la stația de metrou Dristor 1, linia 2.

Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă.Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție. Precizăm că circulația trenurilor nu a fost afectată”, a declarat prin intermediul unui comunicat ing. Gabriel Mocanu, directorul general Metrorex.

El este Răzvan Lupu, cel care a salvat-o pe fata de la metrou
El este Răzvan Lupu, cel care a salvat fată de la moarte

Dănuț Lupu: ”Fiul meu a salvat fata”

La scurt timp după mediatizarea incidentului, Dănuț Lupu a confirmat faptul că fiul său, Răzvan, a salvat-o pe fata care a sărit pe linia de metrou.

Da, fiul meu a salvat fata. Sunt tare mandru ca am un asemenea copil bun si curajos”, a declarat Dănuț Lupu, pentru playtech.ro.

Reamintim faptul că, la sfârșitul anului trecut, Dănuț Lupu a fost infectat cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2.

Urmăriți Playsport.ro și pe