Misterul din telefonul impresarei Anamaria Prodan a fost dezvăluit. Ce-i arăta lui Laurențiu Reghecampf înainte de a începe bătaia

Pintilie Iosif 25.09.2022, 11:30
Misterul din telefonul impresarei Anamaria Prodan a fost dezvăluit. Ce-i arăta lui Laurențiu Reghecampf înainte de a începe bătaia

Scandalul momentului în România este cel dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Deși părea că tensiunea divorțului de acum un an dintre cei doi a dispărut, evenimentele de vineri seară au demonstrat că încă există probleme.

Totul a plecat de la botezul copilului lui Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Fostul antrenor de la Universitatea Craiova a venit la vila impresarei pentru a-l lua pe Bebeto, copil al celor doi, vrând să îl ducă la petrecerea de botez.

Ce i-a arătat Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, înainte de bătaie

Pe filmarea apărută în spațiul media se vede cum, înainte de bătaia propriu-zisă, impresara îi arată lui ”Reghe” ceva, pe un telefon. Conform Realitatea, Anamaria Prodan îi arăta lui Reghecampf articole din presă cu cei doi, arătând cum se face familia lor de rușine.

„Cred că cine îl sfătuiește, o face foarte rău. Există imagini filmate, de la A la Z, le-am dat și aseară la poliție. Finul meu a făcut filmarea, de frică să nu esclaladeze scandalul. Aceasta filmare începe cu mine când îi arătam câte sute de articole sunt despre noi și să terminăm povestea, dar el mă înjura, cu mâinile la spate, mândru de el. Ceea ce se vede este un bărbat mic care mă lovește, iar el se duce și dă declarații că nu m-a lovit. Faptul că te duci și faci așa ceva, iar eu nu dau în el ca într-un străin. Pe mine nu are cum să mă băta nimeni, dar mi-am adus aminte că este tatăl copiiilor mei. De-a lungul relației noastre am avut momente în care plângeam pe stradă, în intersecție, că nu știam ce să fac ca să salvez căsnicia. El mă șantajează cu înregistrări de acum 3 ani, când îl amenințam eu cu imaginile cu amanta.

El este în țară de o săptămână, dar n-a sunat deloc copilul să vină să-l vadă. El face totul doar pentru presă. A venit să aducă o invitație la botez fostului nostru naș, care stă lângă noi. A stat acolo, dar am înțeles că îi era frică să intre. Dacă e treaz, nu are curaj nici să respire în fața mea. Probabil a văzut că nu sunt acasă și a intrat prin spate. Bona i-a spus să plece, dar nu a vrut. A venit peste Bebeto ca să-l ia și să plece cu el, iar cel mic i-a spus că nu vrea să plece. Bona m-a sunat. L-am întrebat de ce a venit? Să terorizeze copilul? A urmat o serie de înjurături. I-am spus că sun la poliție, iar el a plecat la petrecre. Când a venit acasă i-am văzut mașina șoferului, același om care mi-a pus microfoane în casă la îndemnul lui Reghecampf. L-a sunat și a ieșit, a făcut 3 pași și ne-am oprit în locul în care au început filmările. Mi-a dat o palmă, un pumn, l-am rugat să nu mai dea, dar nu puteam sta cu mâinile în sân. Eu nu-l mai recunosc. Cristi Rizea vorbea despre amanta lui Reghecampf și cum a cunoscut-o. De la acele dezvăluiri, unde Rizea spune că a fost într-o vacanță, în care Corina Caciuc umbla din cameră în cameră, iar eu am și fost la Rizea, pentru business, nu să discut despre așa ceva, iar el a venit să-mi reproșeze că râde toată lumea de el. El mă acuză că e mâna mea la mijloc”, a declarat Anamaria Prodan.

Filmul bătăii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

La secția de poliție, Anamaria Prodan a susținut că Laurențiu Reghecampf ar fi intrat cu forța în casa ei și că el ar fi pornit cearta, spun cei de la Spynews. Mai mult, ea spune că fostul ei soț a amenințat-o cu moartea și cu închisoarea. Reghecampf l-ar fi bătut și pe Eugen, șoferul fostei sale soții. El este cel ce a filmat bătaia.

„Vine în casă, intră cu forța, amenință pe toată lumea. M-a luat de păr și m-a târât. Mi-a fost milă să îl calc în picioare. Doresc să închidem toate procesele de dragul copilului nostru minor. Am făcut câțiva pași și a început sa mă înjure, după câțiva pași a început sa mă înjure, sa mă amenințe cu moartea. M-a luat de gât, m-a amenințat și mi-a spus ca nașul copilului lui mă va bagă in pușcărie.

M-a lovit peste față cu palma sau pumnul. M-a pus la pământ iar când a realizat ca Eugen filmează din mașină și vrea să sune la poliție, s-a năpustit și a tras de ușa mașinii, luându-l de gât. L-a lovit cu pumnul în față, a încercat sa îl tragă jos din mașină și l-a amenințat cu moartea”, a declarat Anamaria Prodan poliției, conform sursei citate anterior.

Trei dosare penale au fost deschise de poliție

Conform poliției Snagov, scandalul a avut loc între trei persoane, fiind deschise trei dosare penale. Câte unul pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, pentru loviri reciproce, respectiv unul pentru Laurențiu Reghecampf, din cauza loviturilor primite de al treilea bărbat.

Al treilea bărbat era necunoscut inițial, însă ulterior s-a aflat că este vorba despre Eugen, șoferul personal al Anamariei Prodan, cel ce ar fi filmat încăierarea.

„La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective. În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat două formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise două Ordine de Protecție Provizorii.

În cauză au fost deschise două dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, se arată în comunicatul Poliției din Snagov.

Ce a făcut Gigi Becali, după scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Patronul de la FCSB a oferit o primă reacție, pentru PRO TV. Becali a dat de înțeles, fără să o spună direct, că îi ține partea lui Laurențiu Reghecampf.

” Îmi pare rău pentru el. Păi ce să faci, tată?! Nu am vrut nici măcar să-mi dea să văd înregistrarea. Tot timpul el va fi pentru noi un om aparte”, a spus Gigi Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe