Mititelu Jr. îi aduce încă 3 jucători lui Adrian Mutu la FCU Craiova. Anunț oficial făcut de olteni

Gabriel-Alexandru Ioniță / 09.07.2021, 20:52
Mititelu Jr. îi aduce încă 3 jucători lui Adrian Mutu la FCU Craiova. Anunț oficial făcut de olteni

Mititelu Jr. îi aduce încă 3 jucători lui Adrian Mutu la FCU Craiova. Echipa din Bănie se pregătește intens pentru revenirea în Liga 1 după o pauză de 10 ani. Oltenii au transferat mai mulți fotbaliști în această vară, exclusiv străini, unii dintre ei având niște CV-uri impresionante.

De asemenea, FCU Craiova a efectuat un stagiu de pregătire în Slovenia, unde a susținut câteva meciurile amicale. Ultimul dintre ele, împotriva sârbilor de la Radnicki Nis, s-a terminat însă cu scandal. Jucătorii celor două echipe s-au luat la bătaie după mai multe intrări dure ale fotbaliștilor echipei din Serbia. Adrian Mutu a decis să scoată echipa de pe teren în minutul 55, când scorul era 0-0.

Mititelu Jr. îi aduce încă 3 jucători lui Adrian Mutu la FC U. Craiova. Anunț oficial făcut de olteni

Cantonamentul oltenilor s-a încheiat, iar în decursul serii de vineri fotbaliștii și staff-ul tehnic sunt așteptați înapoi în România. Mai mult, se pare că oficialii clubului nu au de gând să încheie campania de achiziții. Pe site-ul oficial al FCU Craiova a fost transmis un comunicat care informează că în Bănie vor mai sosi cel puțin trei jucători până la meciul cu CFR Cluj din prima etapă a noului sezon de Liga 1.

Astăzi, echipa noastră își încheie stagiul de pregătire din Slovenia. Echipa va ajunge în țară diseară, cu o cursă Viena-București.
Componenții lotului vor avea liber până luni după-amiaza, când își vor relua antrenamentele în Craiova.
Echipa va pleca marți către Cluj-Napoca, via Sibiu, în vederea debutului de foc de vineri, din prima etapă a Ligii I.
De precizat că mai sunt așteptați, în zilele următoare, cel puțin 3 jucători care urmează să se alăture lotului, acești jucători urmând să fie anunțați când actele vor fi parafate.
De asemenea, luni seară, va fi prezentat sumar noul echipament al echipei, iar fotografiile de grup și tot ceea ce ține de imaginea acestuia vor fi realizate în săptămâna 19-22 iulie”, se arată în comunicatul transmis pe fcuniversitatea.ro.

Transfer de senzație reușit de FCU Craiova

Ultima achiziție reușită de FCU Craiova se anunță a fi cu adevărat o lovitură pentru Liga 1. Portughezul Thiago Vieira, a jucat de-a lungul carierei pentru mai multe echipe din Portugalia, printre care se numără și Sporting Braga și Benfica. Atacantul în vârstă de 32 de ani a venit din postura de jucător liber de contract după despărțirea de japonezii de la Sapporo. El a mai jucat și pentru Torpedo Moscova și Steaua Roșie Belgrad și a mai fost dorit și de Dinamo la finalul sezonului trecut.