Mititelu Jr. îi aduce un titular de la CFR Cluj lui Adrian Mutu. Se pregătește prima achiziție importantă în mandatul lui Mutu

Gabriel Peneș / 28.05.2021, 17:27
Mititelu Jr. îi aduce un titular de la CFR Cluj lui Adrian Mutu. Se pregătește prima achiziție importantă în mandatul lui Mutu

Mititelu Jr. îi aduce un titular de la CFR Cluj lui Adrian Mutu. Se pregătește prima achiziție importantă în mandatul lui Mutu. Fostul selecționer al naționalei U21 este, practic, noul antrenor al nou-promovatei în Liga 1, FC U Craiova. Deja se fac planuri pentru construirea unui lot cu care „Craiova lui Mititelu” să fie o combatantă redutabilă pentru viitorul sezon.

Mititelu Jr. îi aduce un titular de la CFR Cluj lui Adrian Mutu

Au bătut palma, acum mai trebuie și lot de Liga 1. Mititelu Jr. îi aduce un titular de la CFR Cluj lui Adrian Mutu. Fostul tehnician al naționalei de tineret va fi noul antrenor de la FC U Craiova. Imediat după promovarea în Liga 1, conducerea oltenilor a renunțat la Eugen Trică, tehnicianul care-i dusese pe prima scenă fotbalistică. Acesta a fost „pus pe liber”, alături de 8 jucători din lotul pe care-l antrenase.

Le mulțumim antrenorilor Eugen Trică și Ovidiu Dănănae, precum și jucătorilor Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu și Federico Taborda pentru ajutorul lor și le urăm mult succes în carieră”, a anunțat, sec, clubul craiovean după succesul promovării.

Iar prima mutare nouă a fost aducerea lui Adrian Mutu pe banca tehnică. Înțelegerea e, practic, parafată, mai lipsind doar semnătura Briliantului de pe contract.

Mititelu Jr. îi aduce un titular de la CFR Cluj lui Adrian Mutu. Se pregătește prima achiziție importantă în mandatul lui Mutu
Mititelu Jr. îi aduce un titular de la CFR Cluj lui Adrian Mutu. Portarul Cristi Bălgrădean, foarte aproape de FC U Craiova

Se pregătește prima achiziție importantă în mandatul lui Mutu

În exclusivitate pentru Playsport, Adi Mutu a confirmat că este, în proporție de 99%, noul tehnician al „Craiovei lui Mititelu”.

Da, este Craiova, ”aproape” am semnat. E vorba despre o înțelegere pe doi ani!”, a fost prima reacție a lui Mutu, în exclusivitate pentru Playsport.

Și părinții lui Adi Mutu s-au declarat încântați de noul job al fiului lor.

N-am apucat să vorbesc cu Adi, toată lumea vorbește cu el, numai eu nu, dar bine că s-a hotărât. Mă bucur foarte tare că o ia pe acest drum, la federație într-un an antrena practic doar o lună și ceva. Dacă e taică-su fericit că a ales Craiova? Păi e oltean din Gorj, cum ar putea să fie?”, a mărturisit Rodica Mutu, mama tehnicianului, în exclusivitate pentru Playsport.

Iar echipa din Bănie e pusă pe fapte mari în Liga 1. Pentru aceasta, oficialii clubului pregătesc transferuri de marcă, pentru a construi o echipă competitivă. Conform ProSport, craiovenii doresc aducerea portarului Cristi Bălgrădean de la campioana CFR Cluj. Goalkeeperul de 32 de ani a pierdut postul de titular după revenirea lui Giedrius Arlauskis în Gruia.

Bălgrădean a fost adus, în vara anului trecut, liber de contract, de la FCSB și ar mai avea un an din înțelegerea cu campioana. El a mai apărat la Craiova în perioada 2014-2016, dar la „rivala” CS U Craiova, patronată de Mihai Rotaru. Pentru Bălgrădean ar fi o nouă șansă de a reveni în prim-plan, dat fiind că la Craiova i s-ar garanta statutul de titular.