Mitriță, tată cu normă întreagă. Poze cu olteanul, în sânul familiei

Marian Cărăvan 29.01.2021, 23:03

Departe de casă, atunci când te cuprinde dorul de cei dragi, faci totul pentru a fi lângă ei. În toamna anului trecut, în viața lui Alexandru Mitriță se petrecea un lucru minunat. Internaționalul român devenea tată pentru prima oară. Acum a venit în țară pentru a-și vedea fetița. Mitriță, tată cu normă întreagă.

Mitriță, tată cu normă întreagă. Poze cu olteanu, în sânul familiei

Alex Mitriță s-a întors de urgență în țară în această săptămână și s-a deplasat direct la Craiova. Internaționalul român a avut un motiv bine întemeiat pentru care a lipsit de la antrenamentele echipei sale de club, Al Ahli.

Mitriță a primit învoire de la antrenorul Vladan Milojevic pentru a-și vedea fetița, Ava-Maria, născută anul trecut, pe 28 noiembrie. Tehnicianul a fost de acord ca fotbalistul să lipsească de la ședințele de pregătire, cu condiția ca fotbalistul să revină în Arabia Saudită până la meciul cu Al Batin. Întâlnirea din etapa a 16-a a campionatului e programată pe 31 ianuarie.

Mitriță a avut parte de o surpriză imensă când a ajuns acasă. „Bine ai venit, tati!”, este mesajul afișat de soția fotbalistului. Fotografia cu familia reunită a devenit virală. Tot în această săptămână, Alex Mitriță a fost surprins în Cetatea Băniei, plimbându-și fetița. Fotbalistul folosește la maximum timpul pe care îl are la dispoziție, pentru a fi lângă minunea din viața lui. Mitriță, tată cu normă întreagă. Era în Arabia Saudită când i s-a născut fetița. Chiar cu o zi înainte ca Ava-Maria să vină pe lume, Mitriță a înscris pentru Al Ahli. Nu e greu de ghicit cui i-a dedicat reușita.

Mitrita, tata cu norma intreaga
Mitrita, tata cu norma intreaga

Alex Mitriță, oaspete pe Ion Oblemenco

Aflat acasă, la Craiova, Alex Mitriță s-a întors și pe stadionul „Ion Oblemenco”. Fosta sa echipă, alături de care a câștigat Cupa României în 2018, a jucat în această seară cu FC Argeș, iar Mitriță a fost invitatul special al oltenilor. Sub privirile internaționalului român, Craiova a remizat cu FC Argeș, scor 1-1. A fost al șaptelea meci consecutiv fără victorie pentru elevii lui Corneliu Papură.

Ei, și dacă nu s-a putut bucura de un succes al Craiovei, Mitriță trăiește la intensitate maximă momentele pe care le petrece alături de persoanele dragi. Ava-Maria îi umple sufletul de bucurie lui Alex Mitriță, fotbalistul grupării saudite Al Ahli. Echipa sa e pe locul al treilea în campionatul din Arabia Saudită, cu 29 de puncte, la egalitate cu ocupanta poziției secunde, Al-Shabab. Un singur punct le desparte pe cele două de liderul Al Hilal, formație antrenată de Răzvan Lucescu.

Alex Mitriță a marcat trei goluri în 14 meciuri la Al Ahli. În 13 dintre acestea a fost titular. A ajuns la Al Ahli, în toamna trecută, sub formă de împrumut de la New York City FC. Împrumutul va expira pe 30 iunie 2021, iar contractul cu americanii în vara anului viitor.

Născut la data de 8 februarie 1995, la Craiova, Alex Mitriță are o cotă de piață de 5,5 milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe