Miza reală a luptei pe care Reghecampf o poartă cu Anamaria Prodan. Viața impresarei va suferi o schimbare importantă

Giosanu Catinca 02.10.2022, 15:59
Miza reală a luptei pe care Reghecampf o poartă cu Anamaria Prodan. Viața impresarei va suferi o schimbare importantă

Laurențiu Reghecampf i-a interzis Anei Prodan să îi mai poarte numele. Antrenorul român susține că nu mai există cale de împăcare.

Laurențiu Reghecampf, decizie drastică împotriva Anei Prodan

Laurențiu Reghecampf și Anamaria prodan trec printr-un divorț dificil. Tehnicianul așteaptă cu nerăbdare desfacerea căsătoriei. El nu vrea ca, după divorț, impresara să îi păstreze numele. Fostul fotomodel a renunțat de mult la numele de ”Prodan” și nu dorește să îi facă pe plac fostului partener.

Agentul FIFA a declarat în mai multe rânduri că toată lumea o cunoaște așa și nu vede un motiv pentru care să își schimbe numele. În plus, ar trebui să schimbe toate actele, iar birocrația este destul de complicată.

Îi voi păstra numele. Nu putem să fim toți cu o mie de nume, că mai plecăm și noi din țară și iar e deranj. Noi suntem familie mare, trebuie să-l păstrez. Am toate actele, de America, de Dubai, de proprietăți, e foarte greu. E un nume frumos, merge cu Anamaria. Toată lumea așa mă cunoaște.”, spunea Anamaria Prodan, în urmă cu ceva timp, la Pro X.

Agentul FIFA nu se va mai numi nici Reghecampf

Laurențiu Reghecampf nu vrea să mai audă de mama fiului său cel mijlociu după agresiunea fizică la care a fost supus.

Antrenorul, care activează în Azerbaijan, la Neftchi Baku, a menționat în dosarul de divorț că nu dorește ca Anamaria să nu-i mai poarte numele, conform digisport.ro.

Indiferent că îi place sau nu, fostul fotomodel va trebui să revină la numele de familie, pe care-l avea trecut în buletin înainte de a-și oficializa relația cu antrenorul. Ea se numea la acel moment Anamaria Dumitrescu, întrucât a fost căsătorită în trecut cu Tiberiu Dumitrescu.

În urmă cu câteva luni, Anamaria Prodan a afirmat că nu a uitat că cel care îi este încă soț în acte nu a fost aproape de mama ei în perioada în care i-a fost cel mai greu. Gândul acesta îi va da putere să meargă mai departe și să facă toate demersurile necesare.

Da, mi-a cerut să renunț la numele Reghecampf. Până la urmă eu m-am născut Prodan, nu Reghecampf, și sunt mândră de asta. Prodan este un nume foarte mare în România, în primul rând datorită mamei mele. Iar eu nu pot uita cum Laur nu a fost aproape de mama mea în perioada în care i-a fost cel mai greu.”, a mai spus Anamaria Prodan.