Meme Stoica a spus cum vede lupta pentru titlu: ”Nu sunt bou!”. Echipa care l-a impresionat

Mugurel Dumitru 20.04.2023, 11:22
Meme Stoica a spus cum vede lupta pentru titlu: ”Nu sunt bou!”. Echipa care l-a impresionat

Meme Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a dezvăluit cum vede lupta la titlul din SuperLiga, cu șase etape înainte de final.

Meme Stoica, despre lupta pentru titlu: ”Nu sunt bou!”. Echipa care l-a impresionat

Farul, CFR Cluj și FCSB formează în acest moment podiumul ierarhiei, dar oficialul roș-albaștrilor susține că este pus în încurcătură de forma de moment a rivalelor pentru cununa cu lauri.

”Niciodată n-a fost echilibrul ăsta între primele trei. De CFR, da, îmi e (n.r. – cel mai frică). Cumva după meciul cu Farul îmi mai schimb puţin opinia, că nu sunt bou să fiu consecvent şi să neg evidenţa.

Pe Farul am simţit-o mai puternică decât la penultimul meci, chiar dacă lumea zice că am făcut un joc bun, am dominat posesia.

Pe dinamică nu au pus probleme, dar i-am simţit puternici. Nu ştiu să spun dintre CFR şi Farul care mi se pare mai periculoasă”, a spus MM Stoica, potrivit orangesport.ro.

Meme Stoica nu ”i-a iertat” pe cei de la CSA Steaua. Cum i-a ironizat pe ”militari”

Întrebat pe contul de Instagram, de către fiul finanțatorului de la U Craiova 1948, ”de când joacă Steaua în Liga 2”, oficialul roș-albaștrilor a replicat:

”Ce, după Adidas, nu a apărut și Adibas?”, a fost replica oferită, în stilu-i caracteristic, de către MM Stoica lui Mittelu jr.

FCSB a câștigat meciul cu Farul, scor 2-1, și a reintrat în lupta pentru titlu, dar jucătorii par puțin stresați de această bătălie pentru cununa cu lauri.

Din sezonul 2014-2015, când au obținut cel mai recent event, au bifat chiar tripla atunci și prin câștigarea Cupei Ligii în acel an, roș-albaștrii au terminat numai pe locul doi.

Despre acest parcurs al echipei a vorbit și Octavian Popescu (20 de ani), unul dintre cei mai în formă fotbaliști din trupa lui Gigi Becali (64 de ani).

”Ne creăm ocazii, știm să și suferim și sper să ieșim campioni la final. Trebuie să învățăm din greșeli, în fiecare an, ba a sărit din nisip, ba un gol din ofsaid, dar cred că în acest sezon suntem pregătiți să luăm campionatul”, a spus Octavian Popescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe