MM Stoica face noi dezvăluiri halucinante din „războiul” cu Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB: „A spus că sparge mașinile jucătorilor”

Marian Cărăvan 20.05.2021, 19:09
MM Stoica face noi dezvăluiri halucinante din „războiul” cu Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB: „A spus că sparge mașinile jucătorilor”

E „război” la FCSB, după ce roș-albaștrii au ratat toate obiectivele din acest sezon. Managerul general al celor de la FCSB îl înfruntă acum pe Gheorghe Mustață, pe care îl acuză că i-a amenințat pe jucători. MM Stoica face dezvăluiri halucinante din „războiul” cu liderul galeriei FCSB.

MM Stoica face noi dezvăluiri halucinante

FCSB a ieșit din Cupa României, eliminată de Dinamo, a pierdut apoi Supercupa în fața CFR-ului, după care a ratat și titlul. Care, pentru al patrulea an la rând, merge în Gruia. Ultrașii nu au mai suportat umilința și au trecut la atac. I-au cerut demisia lui Mihai Stoica și au protestat vehement miercuri seara, la Giurgiu, când au aflat de posibilitatea ca Marius Șumudică să vină antrenor în locul lui Toni Petrea. FCSB tinde să devină „teatru de război”. Oficialii și jucătorii pe de o parte, galeria pe de altă parte.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, este pus la zid de managerul general al roș-albaștrilor. MM Stoica răspunde după ce liderul suporterilor i-a cerut demisia. În plus, oficialul face dezvăluiri halucinante din „războiul” cu Gheorghe Mustață. Liderul galeriei i-ar fi amenințat pe jucători că le sparge mașinile, pentru că au ratat titlul!

Mustață – pentru care am toată compasiunea, nu e ușor să fii închis atâția ani, am fost și eu pe acolo – nu m-a amenințat pe mine. A amenințat însă că va da cu torțe ca să ne suspende terenul, a menționat câte ceva prin bannerele pe care le-a pus pe garduri lângă bază, a sunat jucătorii și le-a spus că o să le spargă mașinile. Cel puțin așa mi-au zis mie jucătorii.

Eu am respectat ultraseria și, mai ales Peluza Nord. Modul în care am colaborat m-a făcut să mă simt unul dintre ei. Mi-am luat lacrimogene la Galați, mi-am luat amenzi de la Jandarmerie, am luptat cât am putut ca să-i apăr de represalii pe cei care ne susțineau necondiționat. Am tratat întâlnirile săptămânale cu Badi, Punkeru, Mustață, Gârlă, John, Epavă, Dorin, Frații Netedu cu respect. Toți pot confirma”, a scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

În ceea ce privește demisia, managerul general al roș-albaștrilor o ține una și bună.

Demisia n-o iau îl calcul. Am destule pe cap și fără să mă gândesc la asta”, a mai scris oficialul FCSB.

Gheorghe Mustata i-a cerut demisia lui Mihai Stoica. Managerul general al ros-albastrilor spune ca liderul galeriei i-ar fi amenintat pe jucatori
Gheorghe Mustata i-a cerut demisia lui Mihai Stoica. Managerul general al ros-albastrilor spune ca liderul galeriei i-ar fi amenintat pe jucatori

Gheorghe Mustață a luat foc când a auzit că Șumudică vine antrenor la FCSB

Atât i-a trebuit lui Gheorghe Mustață. După ce că FCSB ratase toate obiectivele, venirea lui Marius Șumudică ar fi umplut paharul.

Ce să caute domnul Şumudică la noi? Că ne-a înjurat o viaţă întreagă. Nu ştie că n-are nicio şansă cu noi? N-a zis el că ? Să se ducă la Rapid, că a intrat Rapid în Liga 1. De ce nu merge la Rapid? Pe noi ne-a înjurat toată viaţa lui. Noi ce să facem? Ne-a înjurat toată viaţa şi noi să-l aplaudăm acum?”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate pentru Playsport.ro.

Gheorghe Mustață și ceilalți ultrași pot răsufla ușurați. Înțelegerea Gigi Becali – Marius Șumudică a picat definitiv.