MM Stoica, ironic după victoria împotriva Craiovei: „Recital, dar împotriva cui?”

Gabriel Eșanu 19.12.2020, 10:04
MM Stoica, ironic după victoria împotriva Craiovei: „Recital, dar împotriva cui?”

FCSB a învins pe CS Universitatea Craiova în etapa a 14-a din Liga 1, scor 2-0, și a revenit pe primul loc în Liga 1. Partida a fost decisă de „dubla” lui Dennis Man, minutele 39 și 55. Mihai Stoica, manager general al celor de la FCSB, și-a ironizat adversarii pentru prestația foarte modestă din repriza secundă. În schimb, și-a amintit de înfrângerea de la Cluj, care crede că a fost decisă de arbitrul Istvan Kovacs. L-a taxat şi pe Sorin Cîrţu, cel care spunea că FCSB a câştigat mai mult partide amicale în acest sezon.

Mihai Stoica a acuzat arbitrajul lui Istvan Kovacs de la Cluj şi i-a transmis un mesaj lui Sorin Cîrţu

„Mie încă mi-e greu să mă bucur, nu s-a cicatrizat rana de la Cluj. În plus, prima repriză n-a fost ceea ce am dorit. Paradele lui Andrei Vlad ne-au ținut în meci, iar golul a venit când trebuia, în urma unei super acțiuni colective, cu assist genial Coman și execuție de mare jucător Man, care a sesizat că Mirko lăsase ușa deschisă.

Cred că un X pauză era corect. După pauză, a fost exact ceea ce ne-am dorit. Recital, dar împotriva cui? Victoria zdrobitoare – după aspectul jocului – de la Craiova este pansament, nu și panaceu. Poate asta s-ar fi întâmplat și la Cluj, dar acolo a fost Kovacs. Tot el a fost și la Tg Mureș, Giurgiu etc. Ar merge un tiktok, dar mă abțin.
P.S. Replică lui Cârțu, care a spus că am jucat amicale, nu-i dau. I-au dat băieții. Doar două”, 
a scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

Cei de la FCSB au cerut un penalty în prima repriză a partidei de la Cluj, după un presupus henț comis de Camora. La Telekom Sport, Cristi Balaj a explicat că nu se impunea acordarea unei lovituri de pedeapsă, pentru că nu a existat elementul intenție. FCSB a beneficiat de multe arbitraje favorabile în acest sezon, în special în victoriile cu FC Argeș și Chindia.

Urmăriți Playsport.ro și pe