Moarte brutală pe un teren de fotbal din Bulgaria! Un antrenor a murit în timpul unui meci amical

Bordei Radu 31.08.2021, 20:52
Moarte brutală pe un teren de fotbal din Bulgaria! Un antrenor a murit în timpul unui meci amical

O nouă tragedie a lovit lumea fotbalului. Un antrenor a murit, într-un mod brutal, chiar în timpul unui meci amical. Fotbaliștii și toți cei care se aflau la stadion, au rămas șocați de incident. Mai mult ca sigur, nimeni nu va trece foarte ușor peste acest moment cu adevărat șocant.

Episodul s-a întâmplat la sud de Dunăre, la vecinii bulgari. Bărbatul avea doar 41 de ani, când viața i-a fost curmată dintr-un motiv incredibil. Tehnicianul a fost lovit de fulger, chiar la marginea terenului.

Un antrenor a murit, după ce a fost fulgerat, chiar la marginea terenului. Nu a avut nicio șansă

Episodul tragic s-a petrecut la Lesichovo, undeva aproape de orașul Plovdiv. Echipa locală juca împotriva celor de la Chernogorov. În timpul partidei, s-a declanșat o furtună puternică. Până ca cele două tabere să întrerupă partida și să se bage la adăpost, s-a petrecut năpasta. Ivan Ranchev, antrenorul de 41 de ani, a fost lovit de un fulger. Tehnicianul nu a fost singurul care a fost afectat, alți jucători au suferit arsuri ușoare, dar niciunul, din fericire, n-a pățit nimic grav.

Din păcate, însă, acest lucru nu a fost valabil și pentru antrenor. Ivan Ranchev a fost transportat la vestiare, iar o ambulanță a fost chemată de urgență. Era prea târziu, medicii nu l-au mai putut salva pe omul de fotbal, întrucât acesta a murit după doar câteva minute de la impact.

După ce a fost lovit de fulger, Ivan a căzut la pământ. L-am adus în vestiar și am început masajul la inimă. A avut puls câteva minute, dar din păcate nu am reușit să îl salvăm, a declarat unul din cei care au asistat la meci

Tragedia vine la câteva săptămâni după o altă dramă. Un fost fotbalist belgian a decedat, la doar 37 ani

Franck Berrier era un fotbalist cunoscut în prima ligă din Belgia. Belgianul se înscrisese la un turneu de tenis, pentru că era pasionat de acest sport. Din păcate, acest fapt avea să se dovedească fatal pentru fostul fotbalist.

Franck a fost programat să joace două meciuri în aceeași zi și, probabil, efortul a fost prea mare pentru el. Fostul fotbalist a suferit un stop cardiac, chiar pe terenul de tenis. Incidentul a avut loc joi seara la ora 22:00.  Berrier a fost dus de urgență la spital, după ce s-a prăbușit în timpul jocului. Medicii au intervenit prompt, au încercat să îl resusciteze, dar belgianul a suferit un al doilea atac de cord, iar acesta a fost cel care l-a răpus pe fostul jucător

Urmăriți Playsport.ro și pe