Moartea lui Maradona: Au ieșit la iveală noi mesaje incredibile: ”Bucătăreasa și bodyguardul i-au făcut respirație gură la gură”

Bordei Radu / 03.02.2021, 12:59
Moartea lui Maradona: Au ieșit la iveală noi mesaje incredibile: ”Bucătăreasa și bodyguardul i-au făcut respirație gură la gură”

Au ieșit la iveală noi mesaje incredibile în cazul morții marelui Diego Maradona. Dispariția legendarului fotbalist încă tulbură multă lume, mai ales după ce au început să apară detalile din jurul morții acestuia. Familia lui Maradona, dar și milioanele de fani ale lui Diego au fost șocați după ce au fost dezvăluite în presă mesajele fostului doctor al starului.

Acestea, dar nu numai, au forțat autoritățile să declanșeze o anchetă. Asta pentru că și din datele colectate, circumstanțele în care s-a produs decesul au fost unele ciudate. De curând s-au aflat noi detalii, menite să surprindă și mai mult.

Au ieșit la iveală noi mesaje incredibile în cazul morții marelui Diego

În timp ce Leopoldo Luque, fostul medic al starului, a fost luat în colimator de presa locală, noi informații au fost dezvăluite către public. Acestea vin din declarațiile fostei bucătărese a lui Maradona. Femeia arată cum a fost obligată să îi facă respirație gură la gură fostului campion mondial, pentru că nu era asigurată nicio asistență medicală adecvată la fața locului.

Doctorul Leopoldo Luque are multe explicații de dat

Romina Rodriguez a fost una din persoanele prezente alături de Diego, în ultimele clipe ale acestuia. Femeia a retrăit acele momente dramatice, care au precedat moartea lui Diego.

Asistenta sa și bodyguard-ul au reușit să îl resusciteze, nu psihiatra sa, cum s-a speculat. Apoi mi-au spus că trebuie să îi fac respirație gură la gură. Eu eram șocată, impresionată de ce vedeam. Inițial am refuzat, dar apoi mi-au spus cum să procedez. A fost o nebunie, acele momente nu le voi uita niciodată, a explicat femeia

Moartea mamei l-a terminat pe Maradona

Femeia mai povestește cum, de-a lungul timpului, dezvoltase o relație de amiciție cu fostul mare jucător de la Napoli. Acesta i-a mărturisit că nu trecuse niciodată peste șocul dispariției mamei lui, Dalma.

„Îi era dor de mamă, nu cred că a depășit niciodată momentul. Mai mult decât o pereche, această lipsă l-a doborât cel mai tare” este de părere Romina

Toate aceste dezvăluiri par să contureze ideea că Maradona nu a beneficiat de o îngrijire profesionistă. Mai mult, justiția bănuiește chiar de neglijență pe medicul pesronal al starului. Acesta neagă orice responsabilitate în starea de sănătate a fostului fotbalist, dar presa și anchetatorii nu sunt convinși de acest lucru.

Conform unor surse, Maradona ar fi fost zazat într-un mod defectuos și nu beneficia de o alarmă de pat corespunzătoare, nu exista nici defibrilator și nici aparat de oxigen.

Idolul Argentinei, dar și a milioane de iubitori de fotbal din toată lumea, a decedat anul trecut, pe 25 noiembrie