Moment neașteptat între Sorana Cîrstea și Novak Djokovic. Cei doi s-au întâlnit la Australian Open 2023

Iosif Pintilie 17.01.2023, 19:39
Moment neașteptat între Sorana Cîrstea și Novak Djokovic. Cei doi s-au întâlnit la Australian Open 2023

Simona Halep nu participă la Australian Open, fiind suspendată pentru dopaj. În locul ei, Sorana Cîrtsea pare a fi romînca ce primește cea mai mare atenție din partea presei internaționale.

Sorana Cîrstea, filmare virală alături de ”Nole”

Cei mai importanți jucători din lume sunt la Melbourne, acolo unde se joacă primul grand slam al anului, Australian Open. Trei românce au părăsit competiția încă din primul tur: Ana Bogdan, Jaqueline Cristian și Sorana Cîrstea.

Cea din urmă a fost protagonista unui moment interesant. Marți, ea s-a întâlnit cu Novak Djokovic în arena de la Melbourne. Sârbul are o simpatie aparte pentru jucătoarele din România, lucru demonstrat și de ultimul său gest.

Acesta a bătut palma cu Sorana Cîrstea, iar mai apoi a bătut-o pe umăr, într-un semn de încurajare față de sportiva din Târgoviște. (VIDEO AICI)

Sorana Cîrstea a părăsit Australian Open

Sorana Cîrstea, locul 42 WTA, a apucat să joace doar un meci în Australia. Ea a fost eliminată de Yulia Putintseva, locul 47 WTA cu scorul de 6-2, 4-6, 3-6, în primul tur de la Australian Open, după două ore de joc.

În turul doi, sportiva din Kazakhstan va avea o misiune extrem de grea, fiind nevoită să treacă de Karolina Pliskova, cap de serie numărul 30.

România mai are două jucătoare în competiție, ambele nejucând încă primul meci: Patricia Țig, care se duelează cu Shuai Zang, cap de serie numărul 23, miercuri, de la ora 7:00 a României, respectiv Irina Begu, cap de serie numărul 27, care va trebui să treacă de Elizabeth Mandlik, în această seară, de la ora 3:30.

Djokovic, gata să revină la Australian Open

După ce anul trecut nu a fost lăsat să participe la Australian Open din cauză că nu era vaccinat, provocând un scandal imens pe aeroportul din Sidney, acolo unde ar fi fost ținut sechestrat, Novak Djokovic revine la turneul favorit.

2021, 2020, 2019, 2016, 2015, 2013, 2012, 2011 și 2008 sunt anii în care Nole a triumfat la Australian Open. Deține recordul de trofee la acest turneu: nouă reușite.

“În acest moment, Novak şi guvernul federal trebuie să rezolve situaţia, iar apoi noi vom respecta deciziile. Nu este o chestiune pentru care putem să pledăm noi. Este ceva între cele două părţi, iar apoi, în funcţie de rezultat, el ar fi binevenit la Australian Open”, spunea directorul Australian Open după ”arestarea”lui Nole de anul trecut.

Urmăriți Playsport.ro și pe