Momente cumplite în familia lui Ianis Stoica, „perla” lui Gigi Becali. Părinții jucătorului nu s-au mai putut ascunde EXCLUSIV

Păsat Ana Maria / 13.04.2022, 21:39
Momente cumplite în familia lui Ianis Stoica, „perla” lui Gigi Becali. Părinții jucătorului nu s-au mai putut ascunde EXCLUSIV

Părinții jucătorului de la FCSB, Ianis Stoica, nu mai formează un cuplu. Problemele dintre Magda și Pompiliu Stoica au apărut încă din vara anului trecut, când fostul internațional a încercat însă să-și salveze căsnicia ce începuse să se clatine.

Magda și Pompiliu Stoica au ajuns la divorț, după mai bine de 22 de ani de căsnicie, în care nimic nu părea să prevestească despărțirea. În anul 2001, cei doi au fost în culmea fericirii, când pe lume a venit primul lor băiat, nimeni altul decât tânăra speranță a fotbalului romănesc, Ianis Stoica, botezat de Lorena Balaci și Eugen Trică, și ei divorțați de peste șapte ani.

În urmă cu 13 ani, aceștia au devenit din nou părinți, și tot de băiat. Contactat pe marginea acestui subiect, Pompiliu Stoica nu a negat divorțul, dar a evitat să facă orice alt comentariu, motivând că este cu echipa, la antrenament.  

A încercat să-și salveze căsnicia

Problemele în căsnicie au apărut încă din vara anului trecut, atunci când, potrivit unei surse din anturajul celor doi, Magda ar fi plecat în vacanță peste hotare, fără soțul său. Și nu singură, ci însoțită. „Pompi a suferit, pentru că o iubea și nu se gândea să ajungă la divorț”, ne-a declarat sursa mai sus-menționată.

Mai mult, după acest episod, al plecării soției sale, fostul fotbalist a încercat chiar să-și salveze căsnicia, având o discuție în acest sens cu cea care-i era soție. De ceva timp însă, Magda a șters de pe pagina sa de socializare toate fotografiile în care apărea în compania tatălui copiilor ei.

Au întrerupt legătura cu nașii de cununie

Magda și Pompiliu Stoica nu mai țineau de ceva vreme legătura cu nașii lor de cununie, Lorena Balaci și Eugen Trică, dat fiind faptul că și aceștia erau divorțați. Contactată pe marginea acestui subiect, Lorena Balaci a mărturisit că nu este la curent cu viața finilor săi, dar și că „vara trecută, m-am întâlnit cu Pompiliu la un turneu de juniori, la Mangalia. Nu am apucat să vorbim prea mult, dar mi s-a părut cam abătut”.

Îl însoțea pe Ianis la meciuri

Pompiliu Stoica și-a susținut tot timpul fiul cel mare să-și urmeze visul, acela de a deveni un fotbalist cunoscut. Într-un interviu pentru playsport.ro, acesta mărturisea despre Ianis: „Eu l-am dus la Petrolul Ploiești. Avea șase ani. Eu neavând foarte mult timp, după-amiază puteam să merg cu el. Mă retrăsesem la Petrolul, venisem din Rusia și mă duceam cu el. Așa puteam merge eu cu el. Îl însoțeam la meciuri, la turnee, în sală, peste tot.

Am fost și până la Târgu Neamț, la Brașov, Constanța, București, peste tot în țară. La prima participare la un turneu a luat cu echipa un loc onorabil, la următorul s-au clasat în primele trei, iar pe următorul l-au câștigat. După un eșec, dacă mai și pierdea, supărare mare. Dacă nu dădea gol, și mai rău Și cu mine când juca, la fel…Când a mai crescut pe la 10-11 ani, deja nu mai puteam. De mic i-a plăcut fotbalul, să câștige și să dea goluri multe, cum o și face.

Dacă luați o statistică, de la juniori la seniori, a dat foarte multe goluri, inclusiv la națională. A jucat și mijlocaș dreapta și mijlocaș stânga. Odată cu schimbarea antrenorului de la echipa națională, l-a folosit pe alt post și a dat roade, și a rămas acolo. E vorba despre Dan Oprescu”. De-a lungul carierei sale, Pompiliu Stoica a jucat și la Steaua și a îmbrăcat de opt ori tricoul echipei naționale.