Momente dramatice la Wimbledon! Serena Williams s-a accidentat și a părăsit terenul în lacrimi

Giosanu Catinca / 29.06.2021, 23:54
Momente dramatice la Wimbledon! Serena Williams s-a accidentat și a părăsit terenul în lacrimi

Serena Williams (39 de ani, 8 WTA) a trecut prin momente dramaticde în primul tur de la Wimbledon. Jucăatoarea de origine americană a suferit o accidentare groaznică, la scorul de 3-3. Deși își dorea din tot sufletul să o învingă pe Aliaksandra Sasnovich (27 de ani, 100 WTA), rivala familiei Țiriac a părăsit terenul în lacrimi. Ce s-a întâmplat mai exact?

Momente dramatice la Wimbledon!

Fostul lider mondial la tenis feminin a abandonat în primul tur de la Wimbledon. Veste a picat ca un trăsnet pentru fanii Serenei Williams. La scurt timp după ce a anunțat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, americanca de 39 de ani a bifat o nouă înfrângere.

Presa din străinătate relatează că Serena Williams a suferit o accidentare la nivelul genunchiului, din primele informații furnizate de Tennis Channel. Legendara sportivă din Statele Unite a fost un strigăt înfiorător, apoi s-a lăsat pe iarba de la Wimbledon, arată Tennis Channel.

Nu sunt pe lista olimpică și, dacă aș fi, n-ar trebui să fiu acolo. Sunt o mulțime de motive pentru care am luat această decizie în privința Jocurilor Olimpice, poate vom discuta despre ele în altă zi.”, a declarat legendara jucătoare în fața jurnaliștilor britanici.

Serena Williams s-a accidentat și a părăsit terenul în lacrimi

Serena nu s-a dat bătută în momentul în care s-a văzut accidentată. Din contră, ea a încercat să meargă mai departe. În ciuda efortului depus de fostul lider mondial, momentele dureroase au continuat. În game-ul cu numărul 7, multipla campioană de la Londra s-a prăbușit din nou în genunchi. În primă fază a izbucnit în lacrimi, iar apoi a făcut anunțul că i-a uimit pe fanii sportivei, care abia așteptau să o vadă evoluând pe teren. Americanca a recunoscut că nu mai poate continua. În urma anunțului făcut, audiența s-a ridicat și i-a scandat puternic numele.

s-a prăbușit și a început să plângă
s-a prăbușit și a început să plângă

Ce s-a întâmplat după retragerea de la Wimbledon

După cum era de așteptat, Serena Williams a avut parte de o prăbușire în clasament după retragerea de la Wimbledon. Ea ar fi trebuit să apere punctele câștigate în finala din 2019 de la Wimbledon. Eliminarea din primul tur, însă, a costat-o destul de scump. Într-un clasament live, Williams apare pe locul 16, ceea ce înseamnă o cădere de 8 poziții. În funcție de rezultatele jucătoarelor aflate sub ea în clasament, jucătoarea de tenis riscă să iasă din top 20.

Îmi pare atât de rău pentru Serena. Este o mare campioană. Lucrurile acestea se întâmplă uneori în tenis, dar sper să își revină cât mai curând.”, a spus Sasnovich, după retragerea Serenei.