Compagno a plecat în Insulele Capului Verde după nebunia din finalul sezonului. Gestul superb pe care l-a făcut alături de puștii din Boa Vista

Bogdan Solomon 03.06.2023, 13:03
Compagno a plecat în Insulele Capului Verde după nebunia din finalul sezonului. Gestul superb pe care l-a făcut alături de puștii din Boa Vista

Andrea Compagno nu poate sta departe de fotbal nici în vacanță. Stau mărturie imaginile superbe în care a fost surprins alături de puștii din Boa Vista, aparținând Insulelor Capului Verde.

Andrea Compagno, momente fantastice în Insulele Capului Verde. Ce a făcut alături de puștii din Boa Vista

Acum că sezonul competițional a ajuns la final, golgheterul FCSB-ului se bucură de o binemeritată vacanță, dar nu uită nici de sportul rege. Un grup de copii din Boa Vista l-au abordat cu gândul să schimbe câteva pase împreună și mare le-a fost bucuria când acesta a răspuns prezent provocării fără să stea pe gânduri.

Ba chiar a filmat acel moment superb și a postat videoclipul pe rețelele de socializare, iar reacțiile fanilor nu s-au lăsat nici ele prea mult așteptate. Cu toții l-au apreciat pentru modestia de care a dat dovadă.

Compagno ar putea pleca de la FCSB. Gigi Becali a dezvăluit că un club din Arabia Saudită și-a manifestat interesul pentru un transfer în această vară, dar cele două părți nu s-au așezat încă la masa negocierilor.

„A fost doar o discuţie cu o ofertă venită din Arabia Saudită, dar nu are rost să discut acum. Nu mă gândesc eu acum la vândut. Singurul jucător pe care nu vreau să-l pierd este Coman.

Chiar mi-e frică, are clauză, iar la valoarea pe care o are, chiar n-aş vrea să plătească cineva clauza aceasta. Mă interesează pe mine 5 milioane de euro? Coman are valoare”, a declarat recent finanțatorul vicecampioanei.

Compagno replică pentru Becali: „Poate vrea altceva de la un atacant”

De altfel, „vârful italian” a recunoscut, imediat după derby-ul cu Rapid, ultimul din playoff, că nu s-a gândit să plece de la FCSB și i-a oferit o replică pe măsură patronului, care s-a arătat dispus să-l cedeze în cazul unei oferte avantajoase.

„Nu știu, vedem. Mergem acum în vacanță și după aceea vedem. Eu până astăzi m-am gândit doar la Steaua (n.r. FCSB), să dau totul pe teren și acum avem timp să ne gândim. Eu am auzit doar că patronul vrea să vândă și că e ofertă.

Nu depinde de mine. Nu m-am demoralizat, mă demoralizam dacă îmi rezilia contractul. Dacă vrea să primească bani, poate că s-a gândit că vrea altceva de la un atacant. Nu a zis să reziliem contractul. Dacă voia să reziliem contractul, eram dezamăgit, dar dacă vrea să facă bani, ce pot să zic? El e patronul și el hotărăște”, a spus Andrea Compagno.

Urmăriți Playsport.ro și pe