Momentul nevăzut de la finalul meciului dintre Universitatea Craiova și FCSB. Andrei Vlad nu s-a mai abținut

Olteanu Ștefan / 29.11.2021, 13:47

La finalul meciului dintre Universitatea Craiova și FCSB, când Cordea a marcat golul de trei puncte, Andrei Vlad nu s-a mai abținut și le-a răspuns fanilor din peluza adversă. Goalkeeper-ul roș-albaștrilor a fost apostrofat de suporterii olteni pe tot parcursul meciului, din cauza trecutului pe care îl are la echipa din Bănie.

Andrei Vlad, explozie de bucurie în fața suporterilor olteni. Momentul nevăzut de la finalul meciului dintre Universitatea Craiova și FCSB

Suporterii olteni nu au uitat trecutul lui Andrei Vlad și pe tot parcursul meciului dintre Universitatea Craiova și FCSB l-au apostrofat pe tânărul goalkeeper al roș-albaștrilor.
Andrei Vlad a fost crescut de juniorii lui CSU Craiova, însă în tricoul echipei mari a apucat să evolueze un singur meci. Ulterior, în 2017, a fost transferat de FCSB, iar în jurul său s-a creat un scandal uriaș.

Revenind la meciul de ieri seară, Andrei Vlad nu a rămas indiferent față de scandările oltenilor. În prelungirile partidei, când Cordea a înscris golul de 3-2 pe „Ion Oblemenco”, Andrei Vlad a avut o explozie de bucurie în fața suporterilor din peluza adversă. Mai mult, portarul de 22 de ani și-a pus și mâinile la urechi imediat după reușita colegului său. Toate acestea în timp ce restul echipei a făcut o grămadă în jurul lui Cordea pentru a sărbători victoria obținută în minutele de prelungiri.

Gestul făcut de Andrei Vlad către fanii Craiovei. Sursă foto: Youtube Fotbal România
Gestul făcut de Andrei Vlad către fanii Craiovei. Sursă foto. Youtube Fotbal România

„Fugea de toată lumea. A început să plângă când m-a văzut!”. Drama lui Andrei Vlad din momentul transferului la FCSB

Andrei Vlad a făcut pasul de la Universitatea Craiova la FCSB în 2017, însă pentru ca acest transfer să se materializeze portarul lui Gigi Becali a trecut printr-o adevărată dramă.
Pentru a putea ajunge la echipa roș-albastră, Andrei Vlad nu s-a mai prezentat la antrenamentele Universității Craiova și a decis să își rupă unilateral contractul cu echipa din Bănie, riscând o suspendare de până la 24 de etape.
Însă, în momentul în care Craiova se pregătea să-l pedepsească pe jucător, Gigi Becali a făcut o ofertă de aproximativ 400.000 de euro și Mihai Rotaru a fost convins să renunțe la Andrei Vlad.

Tot acest scandal prin care a trecut l-a afectat profund pe Vlad la acea vreme. Silviu Bogdan, fostul șef al Centrului de Copii și Juniori de la Universitatea Craiova, a povestit un episod în care pur și simplu portarul a început să plângă:

Eu fiind coproprietar la Andrei Vlad, interesul meu era ca el să nu plece de la Craiova. Dar și-a denunțat contractul. Am alergat câteva luni după el. Până la urmă, l-am găsit. Am stat de vorbă, am intrat la ei în casă. Fugea de toată lumea pentru că el se hotărâse deja să facă pasul la FCSB. M-am dus la el acasă. A început să plângă și mi-a dat un tricou. Am ținut foarte mult la el. Am avut o relație și cu familia”, a povestit Silviu Bogdan, potrivit Digi Sport.

Marcatorul Andrei Dumiter pune presiune pe antrenorul FCSB. „Am marcat și cu Mioveni și după am jucat un minut în trei meciuri”.