Momentul spovedaniei pentru Sergio Ramos. Ce a declarat după debutul la PSG

Bădulescu Silvian / 28.11.2021, 22:30
Momentul spovedaniei pentru Sergio Ramos. Ce a declarat după debutul la PSG

Sergio Ramos a bifat prima partidă în tricoul celor de la Paris Saint-Germain. Acesta a fost integralist în victoria din fața celor de la Saint-Etienne, scor 3-1.

„Este foarte bine să joc din nou”

Sergio Ramos nu mai jucase într-un meci oficial din luna mai. El a fost indisponibil o bună bucată de timp în stagiunea 2020-2021, stagiune în care a disputat doar 21 de partide.

După meciul încheiat pe „Stade Geoffroy-Guichard” cu victoria parizienilor, acesta a oferit și o declarație. El a vorbit despre perioada grea prin care a trecut, dar și de bucuria de a reveni pe gazon după atâtea luni de recuperare.

M-am simțit foarte bine. Sunt foarte fericit cu acest rezultat. Au fost niște luni dificile. Este foarte bine să joc din nou. M-am descurcat foarte bine. Mă bucur că am putut să ajut, să câștigăm, să îmi aduc aportul la echipă. Sper că voi avea un sezon bun” a spus spaniolul.

Conform SofaScore, Sergio Ramos a primit 7,2 pentru prestația din partida cu „verzii”.

„Nu mai este nevoie să explic eu cine este acest jucător”

Același site de specialitate i-a acordat lui Lionel Messi titlul de „omul meciului” cu o prestație recompensată cu nota 8,7. El a oferit trei pase de gol, fiind implicat în fiecare reușită marcată de Paris Saint-Germain.

Adversari pentru mai bine de 15 ani în La Liga, Lionel Messi și Sergio Ramos au devenit coechiperi în această vară. Cei doi au părăsit FC Barcelona, respectiv Real Madrid și s-au alăturat proiectului din capitala Franței.

Fundașul spaniol are numai cuvinte de laudă la adresa fostului său adversar. El a declarat că argentinianul nu mai are nevoie de nicio prezentare. Totodată a precizat că echipa încă nu are omogenitate. Odată căpătată aceasta, lucrurile vor arăta mult mai bine.

Nu este nevoie să mai explic eu cine este acest jucător. Toată lumea îl cunoaște. Știm cum poate ajuta echipa. Suntem într-un proces în care ne cunoaștem unul pe celălalt. Construim un grup. Într-o mașinărie mare este nevoie de timp, mai ales pentru a ne cunoaște, pentru a ne înțelege unul pe celălalt și pentru a da tot ce avem mai bun” a adăugat el.

PSG este liderul autoritar din Ligue 1. Aceștia au acumulat 40 de puncte în primele 15 etape și au un avans de 12 puncte față de locul secund, ocupat de Rennes. Podiumul este completat de Nice, surpriza plăcută a sezonului.

Cel mai bun marcator al campionatului este Jonathan David, canadianul din atacul lui Lille, campioana en-titre. Acesta a punctat de 10 ori în 15 etape.