Mondialul devine super-interesant! Azi am asistat la primul șoc: Argentina lui Messi, bătută de saudiți! Comentăm cu voi, la Playsport LIVE!

Sorin Chiriac 22.11.2022, 17:58

Astăzi am asistat la una dintre cel mai mari surprize din istoria Cupei Modiale și una dintre cele mai mari din istoria fotbalului! Marea favorită din Qatar, Argentina lui Messi, a luat bătaie de la una dintre cele mai slab cotate naționale din competiție. ”Șoimii verzi” din Arabia Saudită a făcut un meci uriaș și au dat peste cap toate calculele hârtiei!

Messi din penalty, ”șoimii verzi” spectacol după pauză!

Este prima mare surpriză de la acest turneu final, dar cu siguranță nu și ultima! Jucătorii din Arabia Saudită au reuşit una dintre cele mai mari surprize din istoria competiţiei, punând capăt unei serii a sud-americanilor de 36 de meciuri consecutive fără înfrângere. Argentina mai avea nevoie de un meci fără eşec pentru a egala recordul deţinut de Italia (37). Lionel Messi a deschis scorul din penalty pentru selecţionata ”Albiceleste” și părea că se va pune doar problema scorului în acest meci.

”Șoimii verzi” nu au părut însă foarte afectați de golul încasat și au reușit să dea lovitura în debutul reprizei secunde, când au punctat prin Saleh Alshehri (48) şi Salem Aldawsari (53), la interval de doar câteva minute. A urmat o oră de joc extrem de intensă, în care saudiții s-au apărat eroic, cu prețul unor faulturi și a unor cartonașe galbene, primite în special pentru trageri de timp. Chiar dacă meciul a fost prelungit cu 14 minute, Leo Messi, Lautaro Martinez, Angel Di Maria sau Julio Alvarez nu au reușit nici măcar să egaleze, astfel că vor fi obligați să câștige partidele rămase, cu Mexic și Polonia lui Lewandowski.

Comentăm alături de voi, suporterii, în DIRECT, la Playsport LIVE!

Celălalt meci din grupă, Mexic – Polonia, se joacă astăzi, de la ora 18:00, oră la care începe emisiunea Playsport LIVE! Așa că, vă invităm să urmărim împreună meciul și să comentăm șocul de astăzi de la prânz! Jurnaliștii Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu vor comenta, alături de voi și de trimisul special playpsort.ro, Justin Gafiuc, ultimele noutăți din Qatar.

După cum știți deja, Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.