Moroșanu a fost provocat și a dat răspunsul. Ar fi fost lupta anului

Iosif Pintilie 16.03.2023, 14:29
Moroșanu a fost provocat și a dat răspunsul. Ar fi fost lupta anului

La ultima gală a promoției RXF, Fachiru din Periș l-a chemat în cușcă pe Cătălin Moroșanu. Acesta a oferit o primă reacție, după provocarea primită.

Cătălin Moroșanu nu revine în cușcă

Moroșanu, ajuns la 38 de ani, nu mai vrea să revină în ringul de lupte. Acesta nu mai vrea să treacă prin stresul pregătirii unei lupte, dar și prin perioadele de pregătiri, motiv pentru care a refuzat invitația lui Fachiru.

„Îmi apare pe Tik Tok, mă uit. Văd ce se întâmplă acolo, le urez mult succes în tot ceea ce fac. Mă bucur că au creat acest val printre influenceri și sper ca să se dezvolte mult mai mult, pentru că face popular sportul de contact. Pe mine lucrul ăsta mă încântă cel mai tare.

Sincer să spun, eu cred că mi-am demonstrat foarte multe lucruri în viața asta, m-am luptat la cel mai înalt nivel și nu mai vreau să mai aud de lupte, nu vreau să mai aud de antrenamente. Lasă-i să se bată cum vor ei între ei.

Eu am toleranța de a mă mai lupta și de a mă mai antrena la nivelul la care am fost. «Moartea din Carpați» o să rămână până la final, pentru că așa mă știe tot românul”, a spus Cătălin Moroșanu.

Moroșanu se concentrează pe viața de tată

În urmă cu 15 luni, Cătălin Moroșanu a devenit, pentru a doua oară, tată. Moroșanu mărturisește că vrea să îl facă pe Patrick un bărbat adevărat și să îl înscrie la antrenamente de lupte, când va fi mai mare.

„Patrick are un an și trei luni, încă se chinuie să meargă. Merge câțiva pași, câțiva metri, dar mai lasă-l. Îl mai las câțiva ani, iau așa de mic? Oricum o să îl duc la lupte, vreau să îl fac bărbat, eu asta aș vrea.

Să nu vină băiatul de la școală, tată, am luat bătaie, că ar fi rușinos. Intru în pământ de rușine. Îl învăț cât are nevoie și dacă vrea să facă performanță este doar decizia lui”, a declarat Cătălin Moroșanu, la WOWnews.

Urmăriți Playsport.ro și pe