Moruțan, în al 9-lea cer: ”E primul meu gol la seniori cu capul! Vreau la națională!”

Giosanu Catinca 14.03.2021, 08:55
Moruțan, în al 9-lea cer: ”E primul meu gol la seniori cu capul! Vreau la națională!”

Olimpiu Moruțan este în al 9-lea cer după ce a decis meciul cu UTA. Elevul lui Toni Petrea a reușit o execuție care l-a impresionat chiar și pe el. Cum a marcat jucătorul pe care Gigi Becali l-a numit ”un sfert de Messi”?

Moruțan, în al 9-lea cer:

Olimpiu Moruțan a deschis scorul în minutul 40 al partidei cu UTA de la Arad. Fotbalistul care evoluează pe post de mijlocaș la FCSB a punctat după ce a reluat cu capul o minge centrată de pe partea stângă de Radunovic. Și pe el l-a luat prin surpindere faza prin care a reușit să înscrie.

Acesta a fost cel de-al cinci-lea gol pe care l-a marcat Moruțan în acest sezon pentru FCSB, în toate competițiile.

Cred că e primul gol la seniori cu capul, doar la juniori am mai dat. Am avut foarte multe ocazii, trebuia să marcam golul 2, să stăm liniștiți. Trebuie să fim mai atenți. Când avem ocazii, să marcam. Contează orice punct. Ne dorim să facem un meci foarte bun cu CFR și să scoatem maximum.”, a spus Morutan la Digisport.

”Vreau la națională!”

Olimpiu Moruțan a primit cuvinte de laudă după ce a marcat în finalul primei reprize cu capul, de la 12 metri, cu o execuție complet neașteptată. Și nu din partea oricui, ci chiar de la finanțatorul echipei roș-albastre.

Patronul Gigi Becali a spus despre Olimpiu Moruţan că se aseamănă ca stil de joc cu Lionel Messi.

Îl am pe un sfert de Messi, pe Moruţan, ăla e stilul lui. Ca Messi nu există, nu se va mai naşte niciodată. El este maximum, nu se poate ce face el. Spune lumea, ba Pele, ba Maradona. El e cât Pele, Maradona şi Ronaldo la un loc, părerea mea”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Chiar dacă a fost lăudat că i-a adus lui FCSB toate punctele în deplasarea de la Arad, Moruțan nu vrea să rămână la acest nivel. Sportivul în vârstă de 21 de ani se gândește serios la echipa națională. El speră să ajungă acolo indiferent că va juca pentru seniori sau pentru tineretul lui Mutu la Euro.

Vreau să merg la națională. Unde o să fiu chemat, acolo o să merg. Eu vreau doar să fac România mândră de mine!”, a mai spus Moruțan