Motivele pentru care Kylian Mbappe va pleca de la PSG. Condițiile atacantului sunt imposibile

Robert Zanfir 26.12.2022, 23:00
Motivele pentru care Kylian Mbappe va pleca de la PSG. Condițiile atacantului sunt imposibile

Kylian Mbappe (24 de ani) le-ar fi impus celor de la PSG trei condiții imposibile, pentru a râmâne pe Parc des Princes. Atitudinea atacantului vine după ce s-ar fi simțit trădat de șefii echipei.

Kylian Mbappe a fost unul dintre starurile Campionatului Mondial recent încheiat. A marcat de trei ori în marea finală cu Argentina, a egalat recordul românului Florin Răducioiu și a devenit inamicul numărul 1 al fanilor argentinieni. Același Mbappe a fost în atenția tuturor în zilele care au urmat „dramei” de pe Lusail Stadium. I-a uimit pe suporterii lui PSG, prin prezența la antrenamente și a devenit subiect de bășcălie în România. „Mbappe” Coman l-a făcut de ocară pe Gigi Becali, cu o „indirectă” dâmbovițeană.

Motivele pentru care Kylian Mbappe va pleca de la PSG

După ce își va rezolva toate aceste probleme mai mult sau mai puțin serioase, Mbappe va trebuie să treacă la cele cu adevărat grele. Presa din Spania notează că starul lui PSG regretă că a acceptat prelungirea contractului cu parizienii și face tot posibilul pentru a întinde coarda.

Înțelelegerea semnată vara trecută expiră în 2024, chiar dacă este prevăzut și un an opțional. Iar atacantul naționalei Franței va face totul pentru a scurta aventura sa în tricoul parizienilor.

Concret, Mbappe a fost extrem de nemulțumit când a văzut că oficialii clubului nu și-au respectat promisiunile care l-au determinat să accepte prelungirea.

„După ce a trădat-o pe Real Madrid în vară pentru a semna cel mai mare contract din istoria fotbalului, Kylian Mbappe a regretat rapid. Promisiunile sportive nerespectate ale lui PSG, cum ar fi plecarea lui Neymar sau transferul lui Lewandowski, dar și întârzierea unei tranșe de bani din contractul său, l-au înfuriat pe Mbappe, care se simte înșelat de Al-Khelaifi”, au notat cei de la Ok Diario.

Ibericii avansează și un termen limită pentru care ar fi insistat Mbappe. Iarna aceasta! Cum era de așteptat, șefii clubului nici nu au vrut să audă, deși Real Madrid a revenit puternic în negocieri.

Cele trei dorințe ale lui Mbappe: Neymar OUT, Zidane IN, Kane la PSG

Cu Real Madrid gata să se arunce într-o afacere de 1 miliard de euro pentru a-l înregimenta pe Mbappe, atacantul își joacă cele mai bune cărți. Sursa citată notează că ar fi cerut îndeplinirea a trei condiții pentru a rămâne.

„Plecarea lui Neymar pare ca o himeră acum. PSG a încercat și în vară să îi facă pe plac lui Mbappe, însă niciun club nu și-a permis salariul lui Neymar, de aproape 30 de milioane de euro net pe an.

Transferul lui Harry Kane de la Tottenham, care mai are contract până în 2024, ar fi mai plauzibil ca niciodată în vară, însă tot nu va fi ieftin.

Iar posibila sosire pe banca lui PSG a lui Zidane, care a fost aproape de acest lucru acum un an, depinde foarte mult de hotărârea lui Deschamps – dacă va continua sau nu la naționala Franței”, a mai scris sursa citată.

Până să se hotărască, Mbappe ar putea încerca o aventură în România. „Ar fi schimbat după 20 de minute, dacă ar juca la FCSB”, spune Florinel Coman.

Urmăriți Playsport.ro și pe