Motivul adevărat pentru care Ștefan Târnovanu i-a luat locul lui Andrei Vlad în poarta celor de la FCSB: „Am observat asta”

Bordei Radu / 07.07.2022, 20:05
Motivul adevărat pentru care Ștefan Târnovanu i-a luat locul lui Andrei Vlad în poarta celor de la FCSB: „Am observat asta”

Ștefan Târnovanu a devenit un titular indiscutabil între buturile celor de la FCSB. L-a scos din poartă pe „Messi” al portarilor, Andrei Vlad. Un antrenor explică secretul noului jucător de bază din echipa lui Toni Petrea.

Secretul care l-a făcut pe Ștefan Târnovanu titular la FCSB

Ștefan târnovanu a avut multă răbdare și și-a așteptat locul, chiar dacă Andrei Vlad era considerat un portar mai valoros de către conducerea clubului. Cu toate acestea, erorile dese comise de goalkeeper-ul adus de la Craiova au netezit drumul tânărului Târnovanu. Acesta a adus mai multă siguranță, cu prestații mature și fără erori.

Tudorel Mihăilescu este un antrenor de portari care asistă la multe antrenamente ale FCSB-ului și a văzut unde s-a făcut diferența în favoarea lui Târnovanu.

Eu i-am dat câteva sfaturi, Eu vedeam că este peste Vlad, dar era preferat Andrei. Nu că el nu este un portar de calitate, dimpotrivă, dar Ștefan era mai motivat, parcă își dorea mai tare. Venea din spate, era dornic de performanță, să devină un portar important. L-am îndemnat să muncească în continuare, să nu renunțe, că va fi răsplătit. Are statură, rezistă la presiune, este de mare viitor, a explicat acesta pentru AS.ro

Patronul Gigi Becali a stabilit primul „11” al FCSB în sezonul viitor

Ionuț Nedelcearu (26 de ani), Dorin Rotariu (26 de ani) și Alexandru Mitriță (27 de ani) i-au refuat pe cei de la FCSB. Gigi Becali nu își face griji. Este convins că va fi anul său. Atât de sigur, încât nu a ezitat să anunțe și care va fi echipa de bază pe care va conta Toni Petrea.

Șut sau Edjouma la închidere, Tavi Popescu și Olaru interi. Cordea, Tănase și Coman în față, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

Totuși, latifundiarul a recunoscut că ar mai avea nevoie de un transfer. Este nemulțumit că Andrei Cordea nu are concurență pe măsură. Mai mult, Becali nu și-a ascuns dezamăgirea în ce îl privește pe Andrei Dumiter.

Nu mai vreau nimic. Dacă o vrea Domnul să mai iau, o să iau. Primul 11 e făcut, poate pentru Cordea să mai iau o dublură, acolo, dar nu vezi ce se întâmplă în lumea asta?

E război și eu să dau banii la fotbal? Până la urmă, am 4 atacanți: Tănase, Ianis Stoica, Dumiter și Mamut.

La fundași centrali, am luat ce am vrut. Vom vedea. Pe Dumiter am dat 350.000! Joacă, bă, fotbal!”, a spus patronul FCSB la Pro Arena.