Motivul care a produs revirimentul Simonei Halep. Detaliul care poate să îi aducă trofeul de la US Open

Moldoveanu Camelia / 04.09.2021, 15:06
Motivul care a produs revirimentul Simonei Halep. Detaliul care poate să îi aducă trofeul de la US Open

Simona Halep a fost dată de gol de un cunoscut jurnalist român. Acesta este detaliul care poate să-i aducă logodnicei lui Toni Iuruc marele Trofeu de la US Open. Campioana noastră s-a schimbat după accidentarea care a ținut-o departe de competiții timp de patru luni.

Ce o face pe Simona Halep  câștige. Detaliul care a ieșit la suprafață

Simona Halep a câștiga în turul 3 de la US Open în fața Elenei Rybakina, scor 7-6; 4-6; 6-3. Ea a ratat Roland Garros, Wimbledon și Olimpiada, însă se bucură la maxim de turneul de la New York. Victoria surprinzătoare a fost analizată de Cristian Tudor Popescu, un jurnalist care stă mereu cu ochii pe tot ce se petrece în tenis.

Rybakina e o jucătoare dură de-a dreptul, un fel de Sabalenka tăcută. Are niște lovituri de ai impresia că dă cu șina de tramvai în tine. Are aceeași constituție de «forțe speciale feminine», iar Simona a rezistat și psihic extraordinar în acel set.

A avut 5-3 Rybakina, Simona a revenit la 5, au ajuns în tie-break, iar în tie break a avut Simona 6-2, patru mingi de set, pe care i le-a întors Rybakina din poignet, stânga-dreapta, n-a avut ce să facă Simona și după aceea s-au dus până la 12-10 în tie-break, egal, iarăși avantaj, minge de set, minge de set, egal, până la 12-10. Simona a fost condusă, a fost pe punctul de a pierde setul cred că de trei ori și a reușit finalmente să câștige cu 12-10

Nu știu cât o s-o țină picioarele, care au fost atât de rănite în ultima vreme, dar creierul, capul, o ține pe Simona. Are o forță liniștită în ea acum. Nu se crispează, în același timp are voință, vrea să joace tenis la nivel înalt, are din nou acea determinare de a câștiga și în același timp asta n-o crispează. Se vede că este matură”, a afirmat cunoscutul gazetar, în direct la Digi 24.

„Mi-a fost dor de voi”

Simona Halep s-a bucurat că, după o pauză de doi ani, s-a întors la US Open. Pentru româncă, doar faptul că a câștigat trei meciuri, după ce se părea că nu va mai putea concura în acest an, reprezintă o victorie mare. Românca s-a mai bucurat de un lucru la turneul de la New York.

Mă ajută însă să joc în fața unui asemenea public. V-am simțit lipsa, au fost doi ani foarte grei, vă mulțumesc că ați venit și vă aștept în turul următor. Mă aștept la bătălii grele pe teren, sunt pregătită să dau tot ce am mai bun. Am venit să mă simt bine la New York și după trei ani sunt în sfârșit în optimi”, a fost declarația, care a stârnit aplauze la scenă deschisă.