Motivul dureros pentru care Dan Alexa refuză să se înscrie în DDB. ”La mine este ceva personal”. Ce l-a supărat atât de tare

Olteanu Ștefan 19.02.2021, 22:30
Motivul dureros pentru care Dan Alexa refuză să se înscrie în DDB. ”La mine este ceva personal”. Ce l-a supărat atât de tare

Dan Alexa refuză să se înscrie în DDB. Antrenorul nu i-a uitat pe fanii „câinilor” și a anunțat motivul pentru care nu se va înscrie în programul alb-roșilor.

Dan Alexa refuză să se înscrie în DDB

În cariera de fotbalist, Dan Alexa a evoluat și pentru Dinamo, echipă cu care a evoluat inclusiv în Cupele Europene. În prezent antrenor la ASU Poli Timișoara, Dan Alexa a vorbit despre proiectul DDB. El spune că, deși respectă mult clubul Dinamo, nu se va înscrie niciodata în proiectul „socios” al fanilor.
Alexa spune ca nu îi poate ierta pe suporterii care i-au înjurat familia:

Respect mult Dinamo, practic acolo a fost începutul meu în fotbalul de performanţă. Asociez suporterii cu cei care mi-au înjurat familia şi nu voi ajuta DDB-ul. E o trăire , nu pot ajuta. Nu vorbesc de rău, dar asociez suporterii cu anumiţi lideri. La mine e ceva personal, mi-au înjurat familia foarte mult timp. Dar, repet, nu am nicio legătură cu proiectul lor. Doar că nu mă implic!”, a spus Dan Alexa, pentru Look Sport.

Dan Alexa nu i-a iertat pe fanii lui Dinamo și refuză să se înscrie în DDB
Dan Alexa nu i-a iertat pe fanii lui Dinamo și refuză să se înscrie în DDB

Dan Alexa: „Bravo fanilor DDB. Clubul trăiește din banii lor.”

Dan Alexa are 25 de apariții în tricoul „câinilor”, pentru care a evoluat în perioada 2002 – 2004 și în 2006. Alături de trupa din Ștefan cel Mare, Alexa a evoluat inclusiv în calificarile UEFA Champions League și Europa League. Două goluri a marcat „Chirurgul” pentru Dinamo.
Deși spune că nu se va înscrie în DDB, Alexa respectă proiectul fanilor:

Bravo fanilor DDB, au făcut un lucru incredibil de important pentru club. Am înţeles că doar banii lor trăieşte clubul. Fără un investitor important un club ca Dinamo se va zbate în mediocritate, nu văd fanii să asigure un buget pentru performanţă.
Ceea ce s-a întâmplat cu spaniolii e de filme. Nu ştiu cine e vinovat şi, sincer, nici nu mă interesează. E nevoie de un investitor pe viitor, care să plătească datoriile, nu ştiu cât mai pot duce suporterii în spate”, a mai spus antrenorul lui Poli, potrivit aceleiași surse.

În cariera de jucător, Alexa a mai evoluat pentru AS Rocar București, Craiova, Politehnica Timișoara, Beijing Guoan, Rapid București și Anorthosis.
Ca antrenor, Alexa le-a pregătit pe Poli Timișoara, Rapid, Tîrgu Mureș, Concordia Chiajna, Dunărea Călărași și Astra Giurgiu.

Cu toate că nu i-a iertat pe fani, Dan Alexa respectă inițiativa programului DDB
Cu toate că nu i-a iertat pe fani, Dan Alexa respectă inițiativa programului DDB
Urmăriți Playsport.ro și pe