Motivul pentru care Florinel Coman nu joacă la FCSB. Vina este aruncată pe Mirel Rădoi

Gabriel Peneș / 12.04.2021, 16:03
Motivul pentru care Florinel Coman nu joacă la FCSB. Vina este aruncată pe Mirel Rădoi

Motivul pentru care Florinel Coman nu joacă la FCSB. Vina este aruncată pe Mirel Rădoi. Cel puțin așa ar rezultă din declarațiile făcute de Victor Becali, consilierul fostei firme ce-l impresaria pe Coman. Fotbalistul s-a accidentat în minutul 14 al partidei cu Macedonia de Nord din preliminariile CM 2022.

Motivul pentru care Florinel Coman nu joacă la FCSB

2021 s-a dovedit dezastruos pentru fotbalistul de 23 de ani. Motivul pentru care Florinel Coman nu joacă la FCSB ar putea avea legătură cu pregătirea făcută la națională de Mirel Rădoi. Cel puțin așa a insinuat Victor Becali, fostul agent al jucătorului. Coman s-a accidentat în minutul 14 al partidei cu Macedonia din preliminariile CM 2022. În urma investigațiilor medicale, s-a descoperit o leziune la mușchii aductori. Coman va rata tot sezonul de play-off și s-ar putea întoarce la antrenamente abia spre finalul lunii mai.

Victor Becali a declarat că, din câte știe, naționala s-ar fi pregătit pe un teren sintetic. Iar acest lucru ar fi putut cauza accidentarea jucătorului.

Eu nu știu de ce s-a accidentat, nu sunt medic sau preparator. Nu are o viață dezordonată. Nu am auzit să meargă în club, în discotecă. Are o prietenă… Dar accidentarea poate veni și pe fondul oboselii, nu doar din cauza unei vieți dezordonate. Poate fi și de la asta, dar nu cred. În ziua de azi e greu să ascunzi ceva despre o persoană publică, se află orice, dacă bea, dacă fumează. E greu să ascundă ceva”, a declarat fostul impresar la GSP LIVE.

Motivul pentru care Florinel Coman nu joacă la FCSB. Vina este aruncată pe Mirel Rădoi
Motivul pentru care Florinel Coman nu joacă la FCSB. Vina este aruncată pe Mirel Rădoi și un presupus antrenament pe teren sintetic

Vina este aruncată pe Mirel Rădoi

Implicit, Victor Becali aruncă responsabilitatea pentru problema medicală a lui Coman în „ograda” lui Mirel Rădoi.

Poate fi obosit, poate că, fiind accidentat 3 luni și intrând să joace meci de meci, s-a acumulat o oboseală. Am auzit de la cineva că la națională s-au antrenat pe sintetic! Nu e normal… Ca un fotbalist profesionist să se antreneze pe sintetic e mai complicat. Te antrenezi pe ce joci. Îmi cer scuze dacă nu e așa, dar așa am auzit”, a mai spus Becali la emisiunea citată.

În replică, FRF a dezmințit, într-un comunicat, o asemenea posibilitate. Federația a negat orice zvon privind efectuarea vreunei ședințe de pregătire pe un teren sintetic.

Presupusa informație la care face referire domnul Victor Becali și evidențiată în articol, conform căreia accidentarea lui Florinel Coman ar fi putut surveni în urma antrenamentelor pe teren sintetic, este una falsă. În mandatul lui Mirel Rădoi nu a existat nicio ședință de pregătire desfășurată pe suprafață sintetică”, se arată în comunicatul FRF.

Oricum, accidentarea rămâne. După cum rămâne și un 2021 dezastruos, până acum pentru una dintre „perlele” lui Gigi Becali. După o accidentare în toamnă și o scădere evidentă de formă. Coman a mai „comis-o” și la volan. La sfârșitul lui februarie el a fost prins conducând cu 165 km/h la Autostrada Soarelui. Lucrul mai grav a fost că el nu a putut prezenta polițiștilor un permis valabil în România, ci unul dubios, eliberat în Ucraina. Rămâne de văzut cum va decurge dosarul în instanță. Coman se poate alege cu o condamnare cu executare, în caz că va fi găsit vinovat că ar fi condus cu bună știință cu un permis fals. Sau cu una cu suspendare, pentru conducere fără permis.