Motivul pentru care jurnalista BBC s-a îngrozit și a oprit brusc interviul cu Andrew Tate. Luptătorul a început să râdă nervos

Alex Cazacu 05.06.2023, 15:37
Motivul pentru care jurnalista BBC s-a îngrozit și a oprit brusc interviul cu Andrew Tate. Luptătorul a început să râdă nervos

În urmă cu câteva zile, magistrații au decis ca Andrew și Tristan Tate să rămână în arest la domiciliu pentru încă 30 de zile. Recent, influencerul a oferit și primul interviu din arestul domiciliar. Ei bine, replicile dintre milionarul britanic și reporter au fost foarte dure. Andrew susține că toate acuzațiile care i se aduc sunt neîntemeiate și că este cel mai influent om din lume.

Ce a putut să spună Andrew Tate într-un interviu pentru BBC. Jurnalista s-a îngrozit și a oprit interviul

Aflat încă în arest la domiciliu, Andrew Tate a oferit un interviu jurnaliștilor de la BBC. Fostul luptător și reporterul au avut replici acide, Andrew precizând că va fi mult mai atent la ce va spune în viitor. El este de părere că are o influență foarte mare asupra oamenilor.

În cadrul interviului cu pricina, Andrew Tate a spus că este cel mai cunoscut om de pe fața pământului. În acel moment, jurnalista BBC a fost destul de deranjată. Iată cum au evoluat discuția celor doi.

Andrew Tate: „Sunt o forță”

„Așa cum am spus în repetate rânduri și singurul motiv pentru care aș vrea să mă repet este faptul că sunt sigur că acest interviu va fi editat. Eu sunt o forță pozitivă a lumii, îi învăț pe copii disciplină, bărbați și femei de orice vârstă.

40 din 40 de oameni mă ascultă. În al doilea rând, înțeleg că, având în vedere influența mea masivă și faptul că sunt unul dintre cei mai influenți oameni de pe planetă, trebuie să fiu mai atent la ceea ce spun”, a explicat Tate.

Influencerul susține că este „cel mai căutat om pe Google”

După cele spuse de Andrew Tate, Lucy, jurnalista căreia milionarul i-a acordat interviul, l-a întrebat pe acesta ce vrea să spună prin „mai atent”. Ei bine, răspunsul lui Andrew a fost următorul:

„O să vă dau un exemplu. Una dintre glumele pe care le-am făcut acum cinci ani pe canalul meu de YouTube a avut 300 de vizualizări.(…) Să înțeleg că sunt cel mai influent om de pe fața planetei și aș vrea să fiu mai atent cu anumite lucruri pe care le spun, însă asta nu înseamnă că lucrurile pe care le-am spus până acum au fost cu adevărat menite să le facă oamenilor rău”.

Discuția dintre cei doi nu s-a oprit aici. Reportul BBC l-a întrebat dacă chiar crede că este cu adevărat cel mai influent om din lume. „Știu că sunt cel mai căutat om pe Google de pe fața pământului”, a răspuns Andrew Tate. În acel moment, jurnalista a încheiat interviul. „Cred că am terminat”, a spus ea.

Interviul complet îl puteți vizualiza mai jos.

Urmăriți Playsport.ro și pe