Motivul pentru care Valentina Pelinel și Cristi Borcea se ceartă tot timpul. A spus tot despre relația cu fostul patron de la Dinamo

Catinca Giosanu 10.04.2023, 15:33

Una dintre cele mai provocatoare apariții din showbiz-ul autohton, Valentina Pelinel, își ascunde vârsta și arată spectaculos
Soția celebrului Cristi Borcea face furori de fiecare dată când apare în spațiul public. Ea poate concura oricând cu o tânără de douăzeci de ani, dar asta nu înseamnă că problemele o ocolesc.

Valentina Pelinel, despre problemele din cadrul mariajului

Într-un interviu acordat recent, Valentina Pelinel a vorbit despre problemele din căsnicia cu Cristi Borcea. Soția fostului dinamovist a recunoscut că se mai ceartă cu omul de afaceri, dar a subliniat că nu lasă problemele să îi distrugă relația.

Noi petrecem timp valoros împreună și comunicăm foarte bine, de multe ori doar din priviri. Certurile banale de cuplu nu trebuie luate în seamă, mai ales că noi nu dormim niciodată certați, ci în brațe, lipiți la propriu. Cred sincer că suntem o echipă puternică ce poate trece peste orice cu iubire și înțelegere.”, a spus soția celebrului om de afaceri, conform cancan.ro.

Până să facă aceste afirmații, Pelinel a anunțat că ea și Borcea au făcut separare de bunuri înainte de căsătorie.

”Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu”

În cazul în care se va despărți de Cristi Borcea, Valentina Pelinel va ieși din relație cu ce a venit.

Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim. Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg. Momentul acela când Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine să te lupți». Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut.”, a spus partenera fostului dinamovist în cadrul podcast-ului lui Ameri Nasrin.

Urmăriți Playsport.ro și pe