Motivul pentru care Vlăduța Lupău a început să plângă pe scenă, în fața tuturor: „Doamne, mi s-au înmuiat picioarele”! Ce a pățit soția fostului portar de la CFR Cluj

Catinca Giosanu 26.09.2023, 19:53

Vlăduța Lupău a izbucnit în plâns la unul dintre concertele la care a fost invitată recent. Îndrăgita cântăreață de muzică de petrecere s-a emoționat și nu și-a putut stăpâni lacrimile. Motivul pentru care soția fotbalistului a început să plângă pe scenă, în fața tuturor, a fost dezvăluit în urmă cu puțin timp.

Vlăduța Lupău, surprinsă într-o ipostază inedită

Vlăduța Lupău a ajuns să fie cunoscută atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional. De-a lungul carierei sale, tânăra a câştigat numeroase premii importante. Ea a devenit mamă în urmă cu un an, dar continuă să meargă la evenimente. Ultima dată, vedeta a început să plângă pe scenă, în fața tuturor.

La evenimentul la care a început să plângă a cântat și Andra. Soția lui Cătălin Măruță a fost cea care a fost cea care a prezentat-o pe partenera de viață a fotbalistului Adrian Rus în fața publicului.

O invitată care mi-e foarte foarte dragă, ardeleancă de-a mea, care e iubită în toată țara și are melodii foarte frumoase și îi mai spune și Mărie. Are emoții, deși a avut multe concerte. Așa că primiți-o cu toată dragostea voastră că e frumoasă, e talentată  – Vlăduța Lupău.”, a spus Andra în fața spectatorilor.

Motivul pentru care Vlăduța Lupău a început să plângă pe scenă, în fața tuturor

Artista care l-a făcut tată pe Adrian Rus a emoționat-o și ea pe Andra. Șatena i-a mărturisit solistei că este idolul ei.

Astăzi, pe 22 septembrie, unul dintre cele mai mari visuri ale mele s-a îndeplinit! Îți mulțumesc, Andra.”, a spus și Vlăduța, după ce a interpretat una dintre cele mai apreciate piese ale sale.

Andra le-a spus mai apoi fanilor ce a discutat cu soția lui Adrian Rus înainte ca aceasta să urce pe scenă.

I-am zis să nu mai aibă atâtea emoții, ne știm de atâta vreme, ne vorbim, ne îmbrățișam de fiecare dată. Ea mi-a spus: “Dar nu știu dacă tu ai avut ocazia să cânți cu idolul tău!” Doaaamne, mi s-au înmuiat picioarele! Ești colega mea dragă, te iubesc și te apreciez foarte mult.”, a spus Andra, în fața a mii de oameni.

 

Fanii au fost extrem de încântați când au văzut clipul video cu cele două cântărețe pe rețelele de socializare.

Felicitări frumoaselor, foarte frumoasă melodia.” / “Ce voce ai, Andra. Perfecțiune.” / ”Doamne ce frumoase sunteți și talentate” / ”Felicitări fetelor!!! Două românce frumoase și talentate!!! Vă iubim!!!” / „Doamne, ce frumoase sunteți și ce atmosferă faceți la concerte! Felicitări!”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fanii celor două soliste.

Urmăriți Playsport.ro și pe