Motivul pentru care Gabi Tamaș a refuzat oferta venită de la PRO TV pentru a participa la Survivor

Ioan Valentin Oprea 26.04.2023, 11:27
Motivul pentru care Gabi Tamaș a refuzat oferta venită de la PRO TV pentru a participa la Survivor

La 38 de ani ani, Gabi Tamaş e încă îndrăgostit de fotbal. Chiar dacă a primit mai multe oferte de la Pro TV, pentru a participa la show-ul Survivor România, fostul tricolor spune că a refuzat propunerile din dorinţa de a juca fotbal în continuare.

După ce s-a despărţit de Petrolul Ploieşti, Tamaş evoluează acum pentru divizionara secundă Concordia Chiajna. Într-un amplu interviut acordat pentru Gazeta Sporturilor, fundaşul dezvăluie că a fost contactat de mai multe ori pentru a trânti meciuri, dar s-a ţinut de fiecare dată tare pe picioare.

Da, am fost căutat, chiar şi de afară. E multă mafie peste tot în lumea asta. Ajung la tine prin anumiți oameni. Dar nu m-a tentat, să se ducă la alții. Jucătorii care fac blaturi sunt niște proști. Singur nu poți să faci, doar în doi-trei. Dar atunci aud toți. Te duci la pușcărie pentru 2, 3, 5, 10 mii de euro?! În Anglia se pariază. Se pariază peste tot în lumea asta, e vrăjeală că nu se pariază. Toți pariază. Eu le-aș da dreptul, dar nu pariați pe meciurile voastre. E o chestie de bun simț”, a explicat Gabi Tamaş.

Speră că Becali va reveni asupra deciziei

Fotbalistul de 38 de ani a vorbit şi despre decizia lui Gigi Becali de a se retrage din fotbal. Fostul apărător al naţionalei României speră că latifundiarul din Pipera se va răzgândi şi se va implica în continuare financiar în fotbalul românesc.

Sper să nu se retragă Gigi Becali. Ar fi foarte rău pentru fotbalul românesc”, a mai completat Tamaş.

Laudă performanţele lui Mutu de la Rapid

Jucătorul Chiajnei nu a dorit să comenteze acuzaţiile lansate de oficialii de la FCSB la adresa brigăzii de arbitri conduse de centralul Horaţiu Feşnic. Şi-a spus, în schinb, părerea despre Rapid şi a subliniat că alb-vişiniii aveau şanse minime să obţină performanţe mai mari în acest prim sezon cu Dan Şucu la conducere.

Rapid trebuie să se gândească la ce va face la anul. Au făcut ceva extraordinar, sunt pe un drum bun. E foarte greu să spargi tot și să iei campionatul din primul an. Alții se chinuie de ani buni, vezi FCSB”, a precizat Tamaş.

Urmăriți Playsport.ro și pe