Motivul real pentru care FC Argeș – Dinamo se va disputa la Mioveni. ”A început dezactivarea”

Radu Bordei 31.05.2023, 16:48
Motivul real pentru care FC Argeș – Dinamo se va disputa la Mioveni. ”A început dezactivarea”

FC Argeș este într-o situație critică. Piteștenii au suferit un eșec umilitor, care aproape că îi trimite în Liga secundă, iar returul barajului cu Dinamo nici nu se va mai disputa pe teren propriu. clubul a anunțat că meciul va avea loc la Mioveni.

FC Argeș nu joacă returul cu Dinamo pe teren propriu. Arena Nicolae Dobrin se va demola

Toată lumea din Pitești aștepta ca ultimul meci de pe arena Nicolae Dobrin să cimenteze statutul de echipă de Superliga. Dar dezastrul suferit pe Arena Națională face acest lucru aproape imposibil. Dinamo trebuie să sufere o catastrofă ca să piardă acest baraj. Iar șefii clubului din Trivale nu mai vor ca ultima amintire de pe vechiul stadion să reprezinte momentul în care echipa va retrograda. De aceea au decis să grăbească momentul în care vor începe lucrăririle de demolare.

„Peste două săptămâni va fi demolat. De-asta a și început dezactivarea și dezafectarea”, a explicat directorul executiv, Daniel Stanciu, pentru Fanatik. Oficialul piteștenilor a lămurit și situația din vestiarul clubului, după ce în presă a apărut informația că Andreas Calcan și un juucător străin s-ar fi încăierat și lotul este împărțit în bisericuțe.

Nu s-au bătut, a fost o altercație, mai mult verbală. N-a fost nici prima și nici ultima din acest sezon, cel puțin de când sunt eu aici. Astfel de lucruri sunt obișnuite în vestiar. Dar și la Bayern s-au certat jucători și au luat titlul. Ăsta nu este motiv pentru un rezultat dezastruos pe Arena Națională, a completat Stanciu

Bogdan Vintilă crede că nu este totul pierdut. „Ni s-a mai dat o șansă”

Antrenorul celor de la FC Argeș a oferit explicațiile așteptate de suporterii Argeșului, după dezastrul de pe Arena Națională. Vintilă a taxat și declarațiile lui Calcan.

Sunt cuvinte spuse la nervi, trebuie să știm să ne păstrăm cumpătul. Sunt probleme interne care nu trebuie expus public, sunt chestiuni care trebuie gestionate de noi. Eu știu că nu sunt întârzieri la salarii, poate doar la unii dintre fotbaliștii care nu s-au antrenat cu echipa. Greșelile individuale ne-au terminat, au fost erori de începători. Poate unii jucători au cedat și la presiunea publicului. Lor le-a ieșit tot azi, orice minge sărea la ei, totul a mers cum au vrut, se mai întâmplă.

Se aștepta cineva să marcheze Dinamo 6? Poate că nu se aștepta nimeni și dăm noi 5. Dacă mai avem un minut de luptat, trebuie să o facem până la capăt, a declarat Vintilă, la finalul partidei

Urmăriți Playsport.ro și pe