Mozzart Bet Forever: meci de poveste și cote de top în Cupa Angliei!

Andrei Alexandra 08.01.2023, 13:44
Mozzart Bet Forever: meci de poveste și cote de top în Cupa Angliei!

Pe Kassam Stadium avem luni, 9 ianuarie, de la 21:00, un duel în Cupa Angliei, competiția de mare tradiție a fotbalului mondial. Tocmai potrivit pentru a continua rubrica noastră Mozzart Bet Forever, unde îți propunem mereu cote de top oferite de bookmakerii mozzartbet.ro pentru un meci special! Oxford United vs Arsenal, două cluburi fondate înainte de 1900!

Mai exact, gazdele datează din 1893, iar oaspeții, din 1896. Oxford vine azi din League One, eșalonul trei anglez, unde ocupă locul 15 din 24 de formații după 24 de meciuri. „Tunarii” sunt lideri la zi în Premier League, în cursa ambițioasă spre primul titlu după 2004, la cinci puncte avans de Man City, campioana en-titre pregătită de spaniolul Guardiola. Intră AICI și pregătește-ți biletul la Mozzart Bet!

În sezonul 1985/86 din prima ligă, Oxford s-a salvat de la retrogradare în ultima etapă, printr-un 3-0 cu Arsenal. Reușește minunea acum? Ce trebuie să faci ca să fii parte din această provocare?

2 solist e la îndemână și rezonabil

Oxford a ajuns în turul 3 al Cupei Angliei după 2-1 la Woking (L5) și 4-1 pe teren propriu cu Exeter, colegă de eșalon. Arsenal, de-abia intră în luptă. Pentru gazde, anul 2023 a început oscilant. 0-1 acasă cu aceeași Exeter, deși au dominat copios partida, după un 3-1 pe Kassam Stadium cu Charlton și un 0-3 la Ipswich. Deși Premier League e clar obiectivul principal, Arsenal nu prea are cum să se încurce aici.

  • Eliminată de Nottingham Forest ediția trecută, Arsenal are un lot suficient de valoros cât să învingă în orice scenariu de prim 11
  • La Oxford lipsesc trei oameni importanți, Joseph, Baldock și Browne, scăzând considerabil șansele lor la surpriză

Cota de aproximativ 1,20 la 2 solist e extrem de atractivă, chiar dacă nu e foarte mare. Dar e considerabilă având în vedere raportul de forțe. Fie mizezi o sumă consistentă pe această opțiune, fie poți combina cu alte evenimente din strategia ta de pariere. Profită AICI de cotele tari de la Mozzart Bet!

Victorie Arsenal

Pentru o cotă ceva mai mare, mergem fără riscuri prea mari spre varianta victoriei lui Arsenal, dar și 2-4 goluri marcate în meci. Asta înseamnă o cotă de aproximativ 1.70! Ultimul duel direct vine din 2003, tot Cupa Angliei, dar pe terenul lui Arsenal: a fost 2-0. Chiar dacă înscrie cumva, Oxford nu credem că are forța să reziste iureșului ofensiv al londonezilor.

  • Arsenal are al doilea cel mai bun atac din Premier League (40 goluri în 17 meciuri), iar diferența de eșaloane dintre cele două este totuși mare
  • 5 din ultimele 7 meciuri pe teren propriu ale lui Oxford United au însemnat 2-4 goluri înscrise în meci

Oportunitatea pentru niște jucători precum Lokonga, Smith Rowe sau Vieira, extrem de talentați și ofensivi, să câștige atenția sporită a lui Arteta prin acest meci de Cupă unde se vor roti probabil liniile de jucători e încă un argument puternic pentru goluri multe în meci. Profită AICI de cotele tari de la Mozzart Bet!

Oxford, fără gol

Pentru o cotă de aproximativ 1,90 putem lua serios în calcul și varianta în care Oxford nu înscrie. Toate cele trei absențe majore de la gazde sunt din linia mediană și de atac, fotbaliști esențiali în agrenajul trupei de League One când vine vorba de goluri înscrise. Oxford nu a înscris în ultimul meci acasă cu Exeter și are o medie de 1 gol marcat per partidă în League One, greu de crezut că va străpunge defensiva liderului din Premier League!

  • Arsenal are a doua cea mai bună defensivă din Premier League, cu doar 14 goluri încasate în 17 runde!
  • Linia de apărare Tomyiasu-Holding-Saliba-Tierney, cu care va începe probabil Arteta, e una de mare valoare, fără tineri neexperimentați
Urmăriți Playsport.ro și pe