Muhammad Murad și Dinamo au încheiat discuțiile despre preluarea clubului! Concluziile sunt doar aici

Gabriel-Alexandru Ioniță / 18.08.2022, 22:16
Muhammad Murad și Dinamo au încheiat discuțiile despre preluarea clubului! Concluziile sunt doar aici

Discuțiile dintre reprezentanții lui Dinamo și omul de afaceri libanez Muhammad Murad sunt din ce în ce mai dese în ultima perioadă, semn că sunt șanse destul de mari ca cele două părți să ajungă la o înțelegere în scurt timp. Vlad Iacob, administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare a anunțat în urmă cu câteva zile că discuțiile decurg destul de bine, iar ultimele informații par să confirme acest lucru.

Vlad Iacob și Muhammad Murad, discuție ce se poate dovedi decisivă pentru viitorul lui Dinamo

UPDATE ora 21:00: În ciuda tuturor discuțiilor purtate, se pare că cele două părți implicate nu s-au înțeles.

„Povești, nu s-a decis nimic, a rămas la fel ca până înaintea întâlnirii”, au transmis cei de la Dinamo, conform gsp.ro.

Știrea inițială:

Potrivit gsp.ro, Vlad Iacob se va întâlni cu Muhammad Murad joi seară în jurul orei 19:00. Cei doi ar urma să discute aspecte importante legate de o eventuale implicare financiară a omului de afaceri la Dinamo. În plus, ar urma să se facă și un pas foarte important în economia unei eventuale colaborări.

Conform sursei citate, există posibilitatea ca la această întâlnire Murad să solicite mai multe documente din interiorul clubului Dinamo. Ceea ce nu a făcut până acum. Omul de afaceri libanez a transmis anterior că va fi de acord să investească în Ștefan cel Mare, doar în cazul în care va fi pus la curent cu absolut toate problemele existente la clubul alb-roșu în acest moment.

Mă doare că Dinamo se află în această situație și sper să fiu eu o persoană care o ajută. Dar nu vreau să investesc dacă sunt neclarități. Nu este nimeni de vină pentru aceste neclarități. Este perioada de concedii și sunt de primit multe răspunsuri. Sper ca într-o săptămână sau două să fie gata totul și să putem anunța această construcție în care cred”, a spus recent Muhammad Murad.

Ambele părți par să fie foarte deschise pentru o viitoare colaborare

De asemenea, și Dinamo, prin administratorul special Vlad Iacob, și-a manifestat deschiderea de a-i pune la dispoziție omului de afaceri toate documentele pe care acesta le solicită. În acest context, pare că sunt șanse destul de mari ca discuția din seara zilei de joi să reprezinte un moment foarte important în vederea unei viitoare colaborări între cele două părți.

„Noi discutăm zilnic cu domnul Murad, suntem transparenți, suntem deschiși. Căutăm un investitor pentru Dinamo, altfel riscăm și noi să ne pierdem locul de muncă. Știți ce probleme a avut clubul ăsta, există tot soiul de litigii și procesul de insolvență. Sunt lucruri care nu se întâmplă peste noapte.

Comunicăm zilnic cu domnul Murad, îi furnizăm informațiile pe care ni le solicită. Eu îmi mențin poziția, sunt lucruri care fac parte dintr-un acord de confidențialitate. El vrea să știe niște lucruri normale, dacă există alte probleme, litigii și să știe care sunt perspectivele. Lucrurile nu se întâmplă peste noapte, mai ales la clubul de fotbal Dinamo. Unii oameni au lăsat lucrurile în paragină aici.

Așteptăm lângă noi investitori care vor să ajute clubul Dinamo, le vom furniza toate informațiile necesare, cu toată transparența. Există și alți investitori dispuși să vină la Dinamo, da. Domnul Murad este dispus să colaboreze”, a spus Vlad Iacob în exclusivitate pentru PlaySport.