Murat Yakin, răspuns savuros, după ce a fost întrebat dacă vrea să înfrunte România și la Euro 2024. Selecționerul Elveției, vorbe mari despre „tricolori”

Alex Matei 20.11.2023, 21:59
Murat Yakin, răspuns savuros, după ce a fost întrebat dacă vrea să înfrunte România și la Euro 2024. Selecționerul Elveției, vorbe mari despre „tricolori”

Murat Yakin a oferit un răspuns savuros, după ce a fost întrebat dacă vrea să înfrunte România și la Euro 2024.

Marți, de la ora 21:45, pe Arena Națională, România va disputa, contra Elveției, ultimul meci din preliminariile Euro 2024. România are nevoie de o victorie sau o remiză pentru a termina grupa I pe primul loc.

Murat Yakin, răspuns savuros, după ce a fost întrebat dacă vrea să înfrunte România și la Euro 2024

Întrebat dacă și-ar dori să fie în grupă cu România la turneul final din Germania, Murat Yakin, selecționerul Elveției, a oferit un răspuns evaziv, susținând că celelalte echipe ar trebui să-și dorească să n-o aibă pe Elveția ca adversară.

Selecționerul Elveției a vorbit în termeni laudativi despre elevii lui Edi Iordănescu, însă, totodată, a transmis că își dorește să-i învingă cu orice preț mâine seară.

„Ne-am uitat la configurația urnelor în acest moment. Sunt naționale puternice, care nu sunt repartizate în mod echitabil. Unele urne grupează câte 3 echipe foarte tari. Oricum, mai bine să-și dorească adversarii să nu joace împotriva noastră.

Trebuie să recunosc că meciul tur cu România, de la Lucerna, a fost unic. Cel mai important lucru este că ne-am calificat și ambele echipe vor juca marți fără presiunea calificării. Să terminăm pe locul 1 grupa este foarte important și vom da totul pentru a atinge obiectivul.

România are o echipă bună, cu jucători de calitate. Mă aștept să dominăm meciul de mâine, vom da totul pentru a termina grupa pe primul loc.

România are jucători foarte buni, dovadă că s-au calificat la turneul final. Sunt jucători puternici, care evoluează ca o echipă. Avem respect față de ei, dar și noi avem jucători de calitate. Va fi un joc deschis și vrem să-l câștigăm”, a declarat Murat Yakin, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu România.

Urmăriți Playsport.ro și pe