Mutări importante în București! Dinamo, la un pas să bată palma cu un nou antrenor. Rapid și-a achitat datoria către Julio Cesar. Comentăm în direct, de la 18:00, la PlaySport LIVE

Olteanu Ștefan 11.07.2022, 17:44

Săptămâna a început cu câteva mutări importante în București. Dinamo intenționează să îl numească pe Andrei Cristea în funcția de antrenor și a început negocierile, informație dezvăluită în exclusivitate de PlaySport.ro. De asemenea, Rapid a scăpat de interdicția de a realiza transferuri, deoarece și-a achitat datoria către Julio Cesar. Despre cele menționate, dar și despre fereastra de mercato din această vară, vom comenta în direct, de la 18:00, la PlaySport LIVE.

Subiecte tari la PlaySport LIVE, de la ora 18:00. Ce mutări importante s-au produs în București

În această seară, de la ora 18:00, la PlaySport LIVE vom analiza și comenta împreună ultimele mutări importante care s-au produs în București, dar vom vorbi și despre fereastra de mercato din Superliga, care ar putea fi afectată de ordinul ministrului Eduard Novak.

PlaySport.ro a dezvăluit, luni, în exclusivitate, că la FC Dinamo ar putea fi numit un antrenor surpriză. Este vorba despre Andrei Cristea, fostul golgheter din Liga 1 care ne-a confirmat că se află în discuții cu trupa din „Ștefan cel Mare”.

De asemenea, o mutare importantă s-a produs și în Giulești. Dan Șucu a făcut prima cheltuială serioasă din postura de acționar la Rapid și a achitat datoria pe care clubul o avea către Julio Cesar. Vestea este una foarte bună pentru rapidiști, deoarece astfel au deblocat transferurile și îi pot legitima pe jucătorii aduși în această vară.

Un alt subiect fierbinte din fotbalul românesc este legat de ordinul pe care Eduard Novak, ministrul Sportului, l-a dat. Acesta a anunțat că, din sezonul 2022 – 2023, cel puțin 40% dintre sportivii folosiți de echipele angrenate în competițiile naționale trebuie să fie români. Regula ar putea influența fereastra de mercato din această vară, dar chiar și așa, se anunță în continuare mutări spectaculoase pe piața transferurilor. Despre toate vom vorbi, luni, de la ora 18:00, la PlaySport LIVE.

PlaySport LIVE, luni, marți și vineri, de la 18:00!

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.

Urmăriți Playsport.ro și pe