Mutu, impresionat total după Rapid – FC Botoșani 3-0: „Am băieți inteligenți”. Ce mesaj i-a transmis lui Sefer

Octavian Vasilescu / 02.04.2022, 22:57
Mutu, impresionat total după Rapid – FC Botoșani 3-0: „Am băieți inteligenți”. Ce mesaj i-a transmis lui Sefer

Rapid a dat de pământ cu FC Botoșani, scor 3-0, în a treia etapă din play-out-ul Ligii 1. După meci, antrenorul Adrian Mutu (43 de ani) a vorbit despre prestația echipei sale.

Adrian Mutu are victorii pe bandă rulantă la Rapid: 1-0 vs Academica Clinceni, 3-1 vs Dinamo (play-out), 1-0 vs Academica Clinceni (play-out), 1-0 vs Poli Timișoara (amical) și 3-0 vs FC Botoșani.

Ce a spus Adrian Mutu după Rapid – FC Botoșani 3-0

Mutu este mândru de evoluția Rapidului. Giuleștenii nu le-au dat multe șanse adversarilor de la FC Botoșani și au jucat un fotbal total. Mutu și-a felicitat jucătorii la finalul partidei și spune că toată lumea a dat 100% în această seară.

A fost o seară bună. Fanii ne-au dat aripi în anumite momente, a fost o seară foarte frumoasă. Publicul te condiționează să intri cu atitudinea corectă, să dai 100% pe teren. Important este să dăm 100% pe teren, iar apoi vom vedea ce rezultat va fi. Încet, încet lucrurile încep să arate cum vreau eu. Am băieți inteligenți în echipă, pun în aplicare ce le spun eu.

Sefer a înscris un gol foarte frumos, mă bucur mult pentru el. A fost un gol senzațional pentru el, pe Giulești, dar cel mai mult mă bucur pentru echipă. Am jucat conform planului și am câștigat. Pe Sefer îl cunosc de la 15 ani, mereu a fost un jucător care mi-a plăcut. Cât am fost la Dinamo mi-am dorit să-l aduc. El este în plină formare, iar în curând va ajunge la maturitate. I-am zis să muncească, pentru că fotbalul îl va răsplăti.

Am fost și eu atacant, știu cum e. Îi las să aibă fantezia lor în fața porții, pe mine mă interesează conceptul tactic. La mine nu contează gestul tehnic, contează cum reacționezi după ce pierzi mingea și dacă respecți planul. Alex Ioniță, Sefer, Rareș Ilie au niște sarcini pe care trebuie să le respecte, iar în fața porții au libertate. Ioniță a făcut și el un joc extraordinar, chiar dacă nu a marcat. Sunt băieți care dau totul pe teren, asta mă bucură cel mai mult.

Ideea e să rămânem cu picioarele pe pământ. Spiritul nostrul trebuie să devină spiritul unei echipe cu adevărat puternice. Jocurile cu echipele care se apără sunt mereu mai grele, pentru că e foarte greu de pătruns”, a spus Adrian Mutu, la finalul meciului Rapid – FC Botoșani 3-0.

Antonio Sefer, interviu în lacrimi după Rapid – FC Botoșani 3-0

Antonio Sefer (21 de ani) a înscris un gol fabulos în meciul cu FC Botoșani, iar la final a avut un discurs emoționant.

Sefer a spus că traversează o perioadă dificilă și că are probleme în familie. Șeptarul i-a dedicat golul unchiului său:

Sperăm să câștigăm locul 1 din play-out. Vor fi meciuri frumoase pe Giulești, este o atmosferă incredibilă. N-ai cum să nu dai totul pe teren, spectatorii au cântat din minutul 1 până când a fluierat arbitrul. Pielea mea este de găină, mă simt fotbalist după ce am marcat primul meu gol în Liga 1. A fost o bucurie de nedescris să marchez acest gol.

Foarte puțini mai sperau în mine și Dumnezeu mi-a dat acest gol. Sper ca lumea să aibă mai multă încredere în mine acum. Am avut momente foarte grele în această perioadă și vreau să-i dedic acest gol unchiului meu, care nu este bine acum”, a spus Antonio Sefer, după Rapid – FC Botoșani 3-0.

Clasament Play-out Liga 1

În urma acestui rezultat, Rapid a urcat pe locul 1 în play-out. Giuleștenii au 29 de puncte, la fel de multe precum FC Botoșani, dar au un golaveraj mai bun. Rapid are +6, în timp ce moldovenii au +3.

  1. Rapid – 29 pct
  2. FC Botoșani – 29 pct.
  3. UTA – 26 pct.
  4. Sepsi OSK – 24 pct.
  5. U Craiova 1948 – 22 pct.
  6. CS Mioveni – 19 pct.
  7. Chindia Târgoviște – 19 pct.
  8. Dinamo – 13 pct.
  9. Academica Clinceni – 5 pct. (au fost depunctați în două rânduri)
  10. Gaz Metan Mediaș – -11 puncte (au fost depunctați în repetate rânduri)