Mutu le taie elanul fanilor rapidiști: „Avem timp sezoanele viitoare să ne batem la titlu”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 07.08.2022, 00:26
Mutu le taie elanul fanilor rapidiști: „Avem timp sezoanele viitoare să ne batem la titlu”

Adrian Mutu nu se gândește la titlu, deși Rapid a urcat provizoriu pe primul loc în Superliga după succesul cu FC Argeș. Antrenorul echipei giuleștene a subliniat că obiectivul rămâne în continuare clasarea pe un loc de play-off la finalul sezonului regulat.

Adrian Mutu nu se gândește momentan la titlu

Sunt destul de multe voci, în special printre fanii giuleșteni, care spun că Rapid se poate lupta cu șanse reale la titlu chiar din acest sezon. Antrenorul echipei nu vrea însă să se gândească prea mult la acest lucru în acest moment. „Briliantul” a explicat că este mai important ca echipa și clubul în general să aibă un traseu bine construit, ceea ce se întâmplă deja. Și, cu timpul, în sezoanele viitoare, Mutu este convins că echipa alb-vișinie va ajunge și să cucerească un nou titlu de campioană.

A fost un meci dificil, mai ales în prima repriză. O echipă care se apără bine, care a închis bine spațiile până la gol. Am avut un portar bun, vreau să îl felicit, cred că în momentul actual e cel mai bun portar din țară. Pe ansamblu m-au mulțumit. Știu ce calități are Toni (n.r. Sefer), are un stâng extraordinar. Îl încurajez să dea la poartă și uneori îl cert că nu se apropie mai mult de poartă. Avea nevoie pentru moralul lui, se antrenează foarte bine. A fost un meci bun al nostru, am făcut și puțin spectacol, că să zic așa.

Aș fi vrut să judece altfel acea fază (n.r. despre eliminarea lui Dragoș Grigore), un jucător de calibrul lui. Dar e bine că a intervenit până la urmă și l-a oprit pe Isfan. Obiectivul nostru principal rămâne play-off-ul. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Nu ne comparăm cu nicio echipă, noi avem parcursul nostru. Nu vrem să ne facem iluzii. Avem un parcurs sănătos, avem timp sezoanele viitoare să ne batem la titlu. Vreau și trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Trebuie să fim atenți și concentrați.

(n.r. despre faptul că l-a schimbat pe Ciobanu după doar 20 de minute, din cauza eliminării lui Dragoș Grigore) Ciobi intrase foarte, foarte bine, chiar mi-a plăcut. A trebuit să o fac, îmi pare rău pentru el, dar a înțeles că trebuia sacrificat.

(n.r. despre meciul de etapa viitoare cu Petrolul) Știu că este un public cald, frumos. Abia așteptăm să jucăm. Ne așteaptă o atmosferă încinsă, dar sperăm să scoatem maximum din acest meci”, a spus Adrian Mutu după victoria cu FC Argeș.

CITEȘTE ȘI Prepeliță sare la gâtul unui jucător. „Mă așteptam la mai multe de la el”