Nae Constantin se confruntă cu o problemă neașteptată de lot. Confirmarea a venit pe canalul oficial

Octavian Vasilescu / 20.06.2022, 16:36
Nae Constantin se confruntă cu o problemă neașteptată de lot. Confirmarea a venit pe canalul oficial

Petrolul Ploiești a plecat în cantonamentul din Turcia fără golgheterul Sory Ibrahim Diarra (22 de ani).

Digi Sport anunță că Sory Diarra nu s-a prezentat la reunirea lotului și nu a plecat în cantonamentul din Turcia. Acesta este blocat în Mali, țara sa natală, din cauza unei probleme cu pașaportul. Petrolul va sta în Turcia până pe 1 iulie, iar Sory Diarra ar urma să se alăture tocmai atunci lotului.

Ce se întâmplă cu Sory Diarra

Președintele nou-promovatei Petrolul, Costel Lazăr, a vorbit despre situația lui Sory Diarra:

Da, este adevărat, Diarra nu a mers în cantonament cu echipa pentru că are probleme cu pașaportul și se află în Mali. El urmează să vină la Ploiești și să urmeze o pregătiră individuală până când restul lotului revine din cantonamentul din Turcia.

Au existat ceva discuții despre un transfer, dar la momentul actual nu mai există nimic în acest sens. Jucătorul mai are contract cu Petrolul până în vara anului 2023, după ce clubul s-a folosit în iarnă de opțiunea de prelungire automată a contractului pentru un sezon”, a spus Costel Lazăr, conform sursei citate.

Conform site-ului oficial, Petrolul va susține câteva meciuri amicale în Turcia. Elevii lui Nae Constantin se vor duela cu Al Shamal SC (Qatar), Dinamo-Auto Tiraspol sau Bahrain „U21”.

Petrolul, înapoi în Liga 1

Petrolul se întoarce în Liga 1 după șase ani de pauză. Ultima prezență a ploieștenilor pe prima scenă a fost în sezonul 2015/2016. Petrolul a terminat pe ultimul loc din play-out în acel sezon, cu doar patru puncte. Clubul era măcinat de mari probleme financiare, iar în vara anului 2016 a venit falimentul.

De-a lungul istoriei, Petrolul a mai câștigat de șapte ori campionatul din Liga 2: 1954, 1976-1977, 1981-1982, 1984-1985, 1988-1989, 2002-2003 și 2010-2011. În sezonul recent încheiat, „Lupii galbeni” au triumfat pentru a opta oară în eșalonul secund.

VEZI AICI. Lupii galbeni, frumoși dar flămânzi: Petrolul Ploiești a promovat în Liga 1 după ce acum 6 ani juca la “județ”. Revine însă pe prima scenă cu probleme financiare mari

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Playsport.ro (@playsport.ro)