Nae Constatin îi pregătește o amendă „usturătoare” lui Irobiso, după eliminarea cu UTA. „Dă și el o bere, o pizza”

Bordei Radu 05.11.2022, 20:45
Nae Constatin îi pregătește o amendă „usturătoare” lui Irobiso, după eliminarea cu UTA. „Dă și el o bere, o pizza”

Petrolul reușește să lege iar victoriile iar Nae Constantin are motive să fie fericit. După acest succes, echipa lui s-a întors pe loc de play-off, la 4 puncte în fața celor de la Sepsi și la 6 de FCSB. Este adevărat că bucureștenii au 3 meciuri mai puțin disputate.

Nae Constantin nu se gândește la play-off și prezintă condițiile speciale în care lucrează Petrolul

Antrenorul Petrolului este mulțumit de succesul cu UTA, chiar dacă finalul de meci nu l-a mulțumit. Mai ales eliminarea lui Irobiso l-a supărat, dar nici nu poate să îl amendeze pe fotbalist.

În final, important este că am câștigat și suntem bine în acest moment. Irobiso nu are voie să facă acel gest, chiar dacă a fost insultat. Finalul cu el în teren ar fi fost mai puțin tensionat. Este roșu clar, m-a supărat. Asta e, mergem mai departe și fără el, avem oameni. Nu va fi sacționat, că și așa nu avem bani mulți. Cred că va fi mustrat, îl punem să dea o bere, o pizza. Mai învață și el, a declarat tehnicianul „găzarilor”

Acesta a explicat că Petrolul obține rezultate foarte bune, deși condițiile sunt mult mai grele decât în cazul altor echipe.

Muncim mult și în condiții grele. Nu vorbesc de salarii, mă refer la condiții sportive, nu avem terenuri bune, nu știm unde ne antrenăm, zi de zi mergem cine știe unde. Asta e, muncim mult și se vede. Eu nu mă gândesc la play-off, obiectivul meu personal este să scoatem maxim la fiecare meci. Clubul vrea să se salveze de la retrogradare, lupta este grea, vorbim de play-off sau play-out mai târziu. Stați să vedem cum terminăm returul, a precizat antrenorul echipei din Ploiești.

Budescu, mai încrezător decât antrenorul său. „Toți ne gândim la play-off, de ce nu”

Chiar dacă nu este refăcut total, Constantin Budescu reprezintă un element important pentru ploieșteni. Decarul „lupilor” este pregătit să își ajute colegii să obțină performanțe deosebite.

Sunt trei puncte importante, am depășit acea pasă proastă cu 6 meciuri fără victorie. Acum ne simțim bine, o luăm pas cu pas, ne concentrăm pe Cupă, apoi Sepsi și terminăm bine această parte de campionat. Am avut emoții pe final de meci, dar până atunci totul a mers bine. Eu mă simt bine, ce e mai greu a trecut. Ne putem lupta la play-off, toți ne dorim asta. Nu este obiectivul nostru, dar sperăm să ne menținem sus, avem un grup valoros, a declarat Budescu

Urmăriți Playsport.ro și pe