“Ne-a înjurat de familie, arăt filmarea. E persona non-grata pentru noi”. Fanii Rapidului continuă războiul cu Cristina Neagu

Radu Bordei 10.03.2023, 15:11
“Ne-a înjurat de familie, arăt filmarea. E persona non-grata pentru noi”. Fanii Rapidului continuă războiul cu Cristina Neagu

Fanii Rapidului nu au uitat de conflictul cu Cristina Neagu. Marea campioană este acuzată de liderul fanilor giuleșteni că ar fi provocat acest scandal. Jucătoarea celor de la CSM ar fi adresat injurii suporterilor rapidiști ceea ce a dus la reacția acestora.

Fanii Rapidului nu uită și nu iartă. „Dacă ea ne înjură de morți, noi ce să facem?”

Liviu „Bocciu” Ungurean, liderul suporterilor rapidiști a detaliat conflictul dintre giuleșteni și jucătoarea CSM-ului. Bocciu a explicat de ce galeria a înjurat-o pe sportivă, la ultima partidă directă.

În contextul în care ea ne înjură de morți și de familie, mi se pare normal să o înjurăm și noi pe ea. Sunt filmări. Vă dau eu filmarea de la meciul din Giulești de anul trecut când ratează de la 9 metri. noi o respectăm pe handbalista Cristina Neagu dar ce te aștepți când ne înjuri, să îți dăm flori? a declarat șeful suporterilor rapidiști, pentru Fanatik. 

În același timp, Bocciu a promis că jucătoarea va fi ignorată la următoarele partide de fanii rapidiști. Aceștia nu o vor mai băga în seamă pe campioană.

S-a victimizat prea mult. Noi o vedeam o luptătoare, o tigroaică, pentru că joacă la tigroaicele de la echipa primăriei CSMB sau cum se numesc, dar eu sunt dezamăgit de atiutdinea ei și a lui Vasilică (Adi Vasile, antrenorul CSM – n.red). Pentru noi a devenit persona non grata. S-a victimizat, apoi a mers la meciul lui Dinamo și ne-a înjurat de morți, ne-a făcut țigani și în toate felurile. Noi nu o mai cunoaștem pe Cristina Neagu, a încheiat Bocciu

Discurs halucinant al ofițerului de presă de la Rapid. ”Au fost un exemplu de civilizație în acest sezon”

Comportamentul reprobabil al fanilor giuleșteni a stârnit multă indignare în presa românească și nu numai. Totuși, cei de la Rapid au continuat să țină partea fanilor. Înaintea meciului Rapid – Chindia, Lucian Ionescu, ofițerul de presă al clubului giuleștean, a avut un discurs halucinant referitor la conflictul dintre Cristina Neagu și fanii rapidiști. Acesta susține că suporterii Rapidului sunt un exemplu de civilizație.

Deși nu are un trecut rapidist, noi o vom respecta pe sportiva Cristian Neagu. Nu trebuie uitat că galeria Rapidului și-a arătat respectul față de Gheorghe Hagi, iar cel supranumit ”Regele” a făcut o reverență în fața galeriei. Și Europa a privit cu uimire parcursul european al echipei de handbal.

Apropo, nu există galeria Rapidului la fotbal și galeria Rapidului la handbal, așa cum a afirmat Neagu. Există o singură galerie care produce spectacol, dar care nu trebuie provocată. Chiar și eu, ca suporter vechi, am o senzație de deja-vu, fiind mereu provocați și în trecut.

Suporterii Rapidului au fost un exemplu de civilizație în acest sezon, în toate deplasările. Tertipurile la care a apelat clubul CSM țin de vremuri apuse și au avut efectul bumerangului, a transmis oficialul

Urmăriți Playsport.ro și pe