Nebunie în Arabia Saudită după transferul lui Florin Tănase. Fostul căpitan al FCSB este considerat noul star al campionatului

Bordei Radu 08.08.2022, 13:30
Nebunie în Arabia Saudită după transferul lui Florin Tănase. Fostul căpitan al FCSB este considerat noul star al campionatului

Florin Tănase este „șeic” în Emiratele Arabe Unite. Fostul căpitan al FCSB-ului a devenit instantaneu eroul noii sale echipe. Fostul căpitan al lui FCSB a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane cu Al-Jazira și va purta tricoul cu numărul 20.

Florin Tănase, primit ca un erou în Emirate. „El este starul nostru”

Se pare că scandalul declanșat în jurul transferului lui Florin Tănase s-a rezolvat. Al-Jazira a anunțat oficial transferul fostului căpitan de la FCSB. Românul este o investiție importantă pentru arabi. „El este noul nostru superstar” este mesajul cu care l-au întâmpinat pe cel care a fost golgheter în România.

Tănase i-a costat pe șefii clubului 3 milioane, dar consideră că au dat o lovitură importantă. Tănase va încasa și el 1,8 milioane de euro pe sezon. Fotbalistul a fost prezentat și le-a și transmis un mesaj suporterilor echipei. „Ne vedem în curând la stadion” a declarat Tănase pentru site-ul clubului.

În ultima ediție a primei ligi din Emiratele Arabe Unite, Al Jazira a terminat pe locul patru, la 20 de puncte în spatele campioanei Al-Ain.

Noul sezon, când Florin Tănase va avea ocazie să-și facă debutul oficial la Al-Jazira, se va produce la începutul lunii septembrie. În prima rundă, echipa românului va juca împotriva nou promovatei Dibba Al Fujairah.

Florin Tănase a iscat un adevărat război. Jucătorul din România riscă să aibă și el probleme

Jucătorul FCSB și-a dat acordul transferului la Shanghai Port, după ce chinezii au plătit clauza de 3 milioane de euro, plus un salariu de 1 milion pentru fotbalist. Pe fir a intrat, apoi, Al Jazira, care i-a oferit căpitanului de la FCSB un contract substanțial mai avantajos. De aceea, Tase s-a hotărât să meargă la arabi, dar acum chinezii amenință cu suspendarea. Se pare că aceștia ar avea un precontract semnat cu jucătorul român și ar fi depus deja plângere la FIFA.

Concret, cei de la Shanghai Port au cerut forului mondial suspendarea clubului din Emirate de la orice transfer pentru un sezon, asta în cazul în care îl vor legitima pe fotbalist. Mai mult, această notificare a fost trimisă și pe adresa clubului Al Jazira.

Gigi Becali nu crede că FCSB poate avea de suferit în acest scandal.

Noi am semnat cu o firmă care să ne reprezinte în acest transfer și trebuia să vină cu o ofertă. Dar nu ne-a convenit ce au oferit chinezii, așa că ne-am reorientat. Nu suntem în culpă, nu avem de ce să ajungem la FIFA. Nici noi, nici Tănase. Este o problemă între impresari, a comentat Gigi Becali,