Nebunie în Cupa României. Dinamo a condus cu 3-0 cu Slobozia, dar finalul a fost de infarct. „Câinii” au terminat partida cu trei oameni eliminați

Robert Zanfir 06.12.2022, 21:11
Nebunie în Cupa României. Dinamo a condus cu 3-0 cu Slobozia, dar finalul a fost de infarct. „Câinii” au terminat partida cu trei oameni eliminați

Dinamo și Unirea Slobozia au terminat la egalitate, 3-3, în ultima rundă din faza grupelor Cupei României. Jucătorii lui Ovidiu Burcă au condus cu 3-0, dar s-au văzut egalați, într-un final în care „câinii” au avut trei jucători eliminați.

Dinamo și Unirea Slobozia au înscenat un adevărat thriller la Buzău. Învinși în campionat de bucureșteni, jucătorii lui Enache s-au văzut îngenuncheați în doar jumătate de oră. Ceea ce a urmat depășește și cele mai frumoase scenarii despre o partidă de fotbal. Slobozia a revenit tot în jumătate de oră, iar finalul a fost exploziv.

Nebunie în Cupa României. Dinamo a condus cu 3-0 cu Slobozia, dar finalul a fost de infarct

În campionatul Ligii 2, Unirea Slobozia ocupă locul 4, cu 29 de puncte acumulate după 16 etape, iar Dinamo se află pe poziția a 8-a, cu 24 de puncte. Diferența nu s-a simțit și în Cupa României, unde cele două echipe oricum nu mai aveau nicio șansă.

Dinamo a început fulminant și adus scorul la un neverosimil 3-0. A urmat răspunsul năucitor al Unirii, care a egalat în minutul 68. Revirimentul „gazdelor” a început după eliminarea lui Bena, din minutul 37. Pe final, Pop și Amzar au plecat și ei la cabine înainte de vreme, iar partida s-a încheiat cu cei doi „pugiliști” căzuți la podea.

Dinamo termină grupa pe locul 4, cu 2 puncte, la fel ca Slobozia, care se clasează la final pe locul 5. Sepsi și FC U Craiova s-au calificat în sferturi, cu 9 respectiv 7 puncte.

UNIREA SLOBOZIA – DINAMO 3-3 (Toma 39, Rus 50, Ibrian 68 / Ghezali 17, Amzar 24, Roșu 30)

Unirea Slobozia: Păduraru – Dorobanțu (Boțogan 32′), Gab. Lazăr (Golda 46′), Perju, C-tin. Toma (cpt.) – Ekollo, Coadă – M. Ciobanu, Prejmerean, Ben Levy (Ibrian 32′) – Cip. Rus
Rezerve: Contra – Bolohan, Lemnaru, Cruceru, D. Radu, Gîrbăcea
Antrenor: Constantin Enache

Dinamo: Oncescu – De Moura, Bena, Patriche (cpt.), Amzăr – Iul. Roșu, Gorka Larrucea, N. Roșu – Ghezali (Giafer 41′), Țîră (Al. D. Pop 59′), Bani (Dudea 78′)
Rezerve: Dujmovic – Demici, Borcea, Buhăescu, Tomozei, Delciu
Antrenor: Ovidiu Burcă

Stadion: Gloria (Buzău).
Arbitru central: Sorin Vădana (Cluj-Napoca). Arbitri asistenți: Răzvan Claudiu Tudor (Craiova) și George Suciu (Câmpia Turzii). Arbitru de rezervă: Mihai Motan (Târgovişte). Observator de arbitri: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea). Delegat de joc: Vlad Căluşer (Bucureşti).

PROGRAM CUPA ROMÂNIEI:

  • Miercuri, 7 decembrie

14:00 CSM Alexandria – CSC Dumbrăvița

17:00 FC Argeș – Universitatea Craiova

17:00 Hermannstadt – Chindia Târgoviște

17:00 Ocna Mureș – Minaur Baia Mare

20:00 ”U” Cluj – Rapid

20:00 Farul Constanța – CFR Cluj

  • Joi, 8 decembrie

20:00 CS Mioveni – UTA Arad

20:00 FC Botoșani – FCSB

20:00 Oțelul Galați – Gloria Buzău

Urmăriți Playsport.ro și pe