Nebunie la Târgoviște pentru primul meci pe noul stadion. S-au format cozi imense la bilete

Iosif Pintilie 17.05.2023, 19:21
Nebunie la Târgoviște pentru primul meci pe noul stadion. S-au format cozi imense la bilete

Chindia Târgoviște se pregătește de deschiderea noului său stadion. Vineri, de la ora 20:00, echipa primește vizita lui FC Voluntari, în ultima etapă.

Stadion nou la Târgoviște

Noua arenă va fi inaugurată în ultimul al sezonului. Partida ar putea decide dacă formația va retrograda sau nu.

Prețul biletelor a fost de 40 lei și 50 lei la Tribuna I, 30 de lei la Tribuna a II-a și 20 lei în zonele destinate galeriilor.

Fanii au luat cu asalt casele de bilete și site-ul online. Mulți se plâng că multe bilete au fost trimise gratuit către oamenii din firmele ce sponsorizează echipa.

„Au anunțat că la ora 10:00 se vor pune bilete online și la case, dar la 9:55 deja era rezervat, cică pentru «sponsori», jumătate din stadion. În 7 minute nu mai erau bilete online. Nu mi se pare corect față de acei suporteri care au mers după ei la Ploiești prin propriile forțe. Acum au stat prin ploaie și vânt, iar mulți nu au prins bilet”, a scris un suporter, conform GSP.

Chindia și-a invitat suporterii la meci

Reprezentanții Chindiei au făcut un apel pe rețelele de socializare către suporteri, așteptând ca aceștia să vina în număr cât mai mare la meciul cu Voluntari.

„Dragi suporteri, avem plăcerea să vă invităm la primul meci oficial al echipei noastre pe noul stadion “Eugen Popescu”. Ne dorim cu toții un stadion arhiplin vineri seară și o atmosferă deosebită, pe măsura acestui eveniment. Meciul cu FC Voluntari, unul foarte important pentru echipa noastră, este programat vineri, 19 mai, ora 20.00, la Târgoviște, în etapa a IX-a a play-out-ului Superligii.

Biletele se vor vinde atât online (maxim 4/persoană ), pe portalul myticket.ro, cât și la case (maxim 5/persoană), la stadionul “Eugen Popescu”. Casele de bilete sunt amplasate la intrarea în Tribuna a II-a, Str. Justiției, nr. 3.

Biletele costă 50 lei la Tribuna I, sectoarele B, C, D, E, F și 40 lei, la sectoarele A și G.

La Tribuna a II-a: Sectoarele C, D, E, F, G, K, L – 30 lei, sectoarele A, B, H, I – 20 lei (A și B: sectoare pentru galeria echipei noastre), sector oaspeți: J – 20 lei.

Pentru o cât mai bună localizare a sectoarelor, regăsiți harta detaliată a stadionului Eugen Popescu.

Biletele vor fi disponibile online de miercuri, ora 10.00.

Vom reveni cu detalii privind modalitățile de acces. Vă așteptăm alături de noi vineri seară! Băieții noștri au nevoie de tribune pline și de un sprijin pe măsură! Hai Chindia!”, anunță clubul.

Programul caselor de bilete

joi, 18 mai: 10-17.00

vineri, 19 mai: 12.00 – 20.30

Urmăriți Playsport.ro și pe