Nebunie totală. 25.000 de fani au rămas la porți. Deplasare de Cartea Recordurilor la Barcelona

Moldoveanu Camelia 14.04.2022, 23:51
Nebunie totală. 25.000 de fani au rămas la porți. Deplasare de Cartea Recordurilor la Barcelona

Meci Barcelona – Frankfurt ar putea fi unul de Cartea Recordurilor datorită fanilor germani. Peste 30.000 de suporteri s-au plimbat pe străzile din Spania și au scandat numele echipei favorite, însă 25.000 dintre aceștia nu au putu vedea meciul live.

25.000 de suporteri au luat cu asalt Barcelona

Barcelona întâlnește Frankfurt acasă, în meciul retur. Cele două echipe au remizat în partida din tur, iar nemții au mers pe Camp Nou cu gândul să câștige.

Fanii echipei Frankfurt, cei mai pătimași suporteri din Germania, au mers la Barcelona într-un număr demn de Cartea Recordurilor. Peste 30.000 de suporteri germani au vrut să vadă meciul live, în Spania.

Dacă la meciul tur fanii lui Frankfurt au ocupat arena până la refuz, pe Camp Nou n-au mai putut face același lucru. Oficialii catalani au oferit doar 5.000 de bilete pentru suporterii echipei din Germania.

Cu toate că au încercat să-și cumpere bilete în alte tribune, nu au putut face acest lucru pentru că nu aveau un card emis în Spania. Aceasta este o regulă impusă de clubul catalan, dar și de multe altele din străinătate.

Transfer de milioane pe Camp Nou

Când a semnat cu Atletico, în 2019, Joao Felix era considerat unul din cei mai promițători fotbaliști din lume. De aceea, spaniolii au și plătit peste 120 de milioane de euro ca să îl aducă. Cu toate acestea, în sistemul rigid impus de Diego Simeone, tânărul nu s-a putut impune așa cum dorea. De abia în acest sezon, atacantul de 22 de ani a început să se apropie de potențialul lui. Are 10 goluri marcate și pare că s-a integrat, în sfârșit, în concepția tactică a lui Simeone.

Cu toate acestea, o echipă ca Barcelona, mult mai expresivă, mai ofensivă, ar putea să îl ajute pe lusitan să evolueze mult mai mult. Mai ales că ar avea șansa să joace alături de alți jucători tineri valoroși, ca Pedri, Gavi sau Ansu Fati. Cu toate acestea, este greu de crezut că echipa din capitala Spaniei ar putea renunța așa ușor la un jucător în care au investit foarte mult. Și situația financiară a Barcelonei nu este mult mai bună în acest moment.

Agentul jucătorului, Jorge Mendes, va încerca să convingă conducerea alb-roșiilor să îl lase pe jucător să plece. Acesta este gata să aducă trei fotbaliști pe Wanda Metropolitano, Gonzalo Guedes, Adama Traore și Trincao. În plus, Barcelona ar putea renunța și la 40 de milioane de euro pe care Atletico ar trebui să îi plătească pentru transferul definitiv al lui Griezmann.

Urmăriți Playsport.ro și pe