Negocieri avansate între conducerea lui Dinamo și un antrenor cunoscut. Ar putea deveni șeful Centrului de Copii și Juniori

Octavian Vasilescu / 04.08.2022, 23:27
Negocieri avansate între conducerea lui Dinamo și un antrenor cunoscut. Ar putea deveni șeful Centrului de Copii și Juniori

Dinamo negociază în aceste zile cu Gabi Răduță (54 de ani), care are șanse mari să revină în academia clubului.

Gabi Răduță și-ar fi dat acordul să revină în Ștefan cel Mare. ProSport anunță că acesta va conduce Centrul de Copii și Juniori.

Fostul fotbalist este liber de contract din luna mai. El s-a despărțit atunci de Rapid, unde a lucrat o perioadă scurtă în academie, alături de Vasile Maftei. Răduță nu s-a mai înțeles cu Maftei și a decis să demisioneze din proiect. Maftei a rămas șeful academiei.

Gabi Răduță a plecat de la Rapid și se întoarce la Dinamo

Patronul giuleștenilor, Victor Angelescu, a explicat de ce Gabi Răduță a plecat de la Rapid:

„Noi i-am dat lui Vasile (n.r. Vasile Maftei) această responsabilitate. El a fost cel care l-a propus pe Gabi Răduță și a vrut să fie lângă el. Cel care se ocupă și în care avem încredere 100%. Au fost anumite divergențe, probabil vedeau lucrurile diferit și s-a luat această decizie. Noi îi mulțumim pentru ceea ce a făcut la echipă.

Vasile Maftei este șeful academiei, noi avem mare încredere în el. Eu nu știu să fi avut loc vreo ceartă, au fost discuții în contradictoriu”, a spus Angelescu, conform sursei citate.

Gabi Răduță a mai lucrat în trecut la Dinamo, iar acum se va întoarce în proiect.

Dinamo a debutat în Liga 2

Dinamo a învins Progresul Spartac la debutul în Liga 2, scor 1-0, joi după-amiază.

Antonio Bordușanu (17 ani) a înscris unicul gol al partidei de la Clinceni, în minutul 27.

VEZI AICI Cele mai tari imagini de la meciul Progresul Spartac – Dinamo 0-1

Iată ce a spus antrenorul Ovidiu Burcă la finalul partidei:

„Frumos, greu, o perioadă complicată, am avut puțin timp să pregătim acest meci. Nu aveam cum să strălucim, însă am avut implicare, dăruire. Încercăm să mai aducem jucători, să îmbunătățim, dacă găsim jucători de valoare, sigur o să aducem.

Dacă o să jucăm pe Dinamo meciurile de acasă, îmi doresc un gazon bun, chiar dacă e un stadion învechit, cu tribunele departe. Încercăm să facem tot posibilul, să reinstauram un ambient de performanță, care s-a pierdut. Timp și răbdare, asta avem nevoie.

Aveam nevoie de energia antrenorului, îmi place ce fac, o fac din pasiune, ar trebui să fiu mai vocal. Locul lui Dinamo nu e aici, în liga a doua. Fanii au dat dovadă de un atașament incredibil”, a declarat antrenorul Ovidiu Burcă la finalul partidei.