Negocieri între Universitatea Craiova și un jucător din Superligă. Eugen Neagoe îl vrea în echipă cu orice preț

Gabriel-Alexandru Ioniță 11.01.2023, 12:29
Negocieri între Universitatea Craiova și un jucător din Superligă. Eugen Neagoe îl vrea în echipă cu orice preț

Universitatea Craiova și-a fixat următoarea țintă din această perioadă de transferuri. Clubul din Bănie a oficializat deja mutarea lui Alexandru Ișfan de la FC Argeș, iar în prezent testează în cantonamentul din Antalya un fundaș central croat în vârstă de 19 ani, pe numele lui Juraj Badelj.

Universitatea Craiova este interesată de transferul lui Andres Dumitrescu de la Sepsi

În același timp, potrivit gsp.ro, echipa preluată recent de Eugen Neagoe este interesată și de Andres Dumitrescu, fundașul stânga de 21 de ani de la Sepsi Sf. Gheorghe. Oltenii sunt în căutarea unui nou jucător în acea zonă a terenului după accidentarea titularului Nicușor Bancu. Formația din Bănie se poate baza acolo pe Bogdan Vătăjelu, dar, în cazul în care și acesta ar deveni indisponibil, nu ar mai exista o altă variantă viabilă. Iar craiovenii dau semne că nu vor să lase nimic la voia întâmplării.

Inițial, ei l-au dorit pe Raul Opruț de la Hermannstadt, jucător ce a fost convocat recent de Edi Iordănescu la echipa națională a României. Universitatea Craiova a făcut o ofertă concretă pentru acesta, care a fost însă refuzată de clubul sibian.

Acum, oltenii s-au orientat către Andres Dumitrescu. Conform sursei citate, pentru moment nu a fost făcută o ofertă oficială în acest sens, ci există doar discuții de principiu cu oficialii lui Sepsi. Discuții care au fost confirmate de Attila Hadnagy, directorul sportiv al clubului din Sf. Gheorghe. Chiar dacă a lăsat de înțeles că momentan discuțiile pentru această mutare au fost stopate, fostul atacant a lăsat totuși o „portiță” deschisă.

„Nu a fost o ofertă, ci doar s-au interesat de el. Cam atâta tot. Din discuția avută reiese că am cam refuzat. Dar cine știe? Pentru o ofertă de nerefuzat, se schimbă lucrurile”, a spus acesta conform sursei citate.

Își permit oltenii încă un refuz în demersul lor de a aduce un nou fundaș stânga?

Oficialii Universității Craiova s-au arătat destul de deranjați de faptul că au fost refuzați de cei de la Hermannstadt în legătură cu eventualul transfer al lui Raul Opruț în Bănie. Președintele Sorin Cârțu a lansat atunci un atac destul de dur la adresa omologilor săi sibieni.

„Cu Opruț a căzut. S-a făcut o ofertă. Nu s-a acceptat. A fost o negociere, vor mai mult, prea mult pentru România. Îi lăsăm să vândă afară. Mai căutăm, mai avem timp până în februarie. Dacă găsim acum e bine, dacă nu, avem timp”, a spus recent Sorin Cârțu, citat de as.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe