Negoiță și Andone îi dau like noului Dinamo. Sunt interesați să intre în noul acționariat

Iosif Pintilie 16.03.2023, 18:09
Negoiță și Andone îi dau like noului Dinamo. Sunt interesați să intre în noul acționariat

Dinamo ar putea beneficia de susținerea a doi oameni cu o puternică empatie față clubul din Ștefan cel Mare. Ionuț Negoiță și Ioan Andone s-ar putea implica la divizionara secundă.

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, vine în această seară, la ”Dinamo 7/9”.

Dinamo poate aduce două nume mari la echipă

Noul acționariat al lui Dinamo vrea să atragă cât mai mulți investitori la echipă. Au apărut deja primele două nume.

Ionuț Negoiță, fostul patron al lui Dinamo, alături de care echipa a fost implicată, ultima oară, în lupta pentru titlu, a vorbit despre o posibilă revenire la Dinamo.

„Mă interesează soarta lui Dinamo și mă bucur că sunt soluții. Sper să fie de bun augur. N-ai cum să faci performanță fără bani, asta e clar. Chiar și cu un brand puternic în spate, cu entuziasm, la un moment dat se face foame.

S-a creat un context interesant în care oameni de afaceri reali, serioși, adevărați, potenți, se apleacă către fotbal pe modelul Dan Șucu.

Dacă e adevărat și faptul că în câteva luni intră buldozerele să demoleze vechiul și actualul stadion, deja e o veste și mai bună”, a spus Ionuț Negoiță, potrivit Sport.ro.

De asemenea, Ioan Andone, fostul antrenor al echipei, anunță că e posibil ca fiul lui să se implice la Dinamo.

„Ar fi extraordinar. Poate nu eu, dar fiul meu. Dinamo să plătească, să își ia licența. Sunt o grămadă de lucruri de pus la punct. De abia acum începe greul”, a spus și Ioan Andone.

Ioan Andone, supărat pe noii investitori

Ioan Andone este însă supărat pe noii investitori pentru că aceștia au susținut că nu se vor baza pe legendele clubului în organizarea clubului.

„A fost o declarație de prost gust, care deranjează. Nu contează la ce s-au referit, trebuiau să se gândească inainte de a vorbi. Noi am facut Dinamo, noi care ne-am rupt picioarele acolo, care am transpirat.

M-a deranjat enorm, nu că aș vrea eu sa vin la Dinamo, că dacă voiam sa vin la Dinamo plăteam eu aștia 500.000 de euro. Nu e o mare sumă ce au facut ei.

Foștii jucători ai lui Dinamo vor binele lui Diamo mai mult decât ei. Ionuț Lupescu trebuie să ia acceptul lui Iacob. Păi a ajuns așa Ionuț Lupescu? Păi Ionuț Lupescu este cel mai avizat om din administrație fotbalului românesc. E cel mai pregătit om, să lucrezi la UEFA… Nea Mircea Lucescu nu e bun să vină la Dinamo? Păi îi bagă în buzunar pe toți, și la bani, și la știință, și la administrație, și la ce vrei tu.

Păi, nea Mircea nu e fost jucător al lui Dinamo? Cum poți tu să afirmi așa ceva? Normal că deranjează! Nea Mircea îi ia pe Voicu și Andrei, îi adună, și este de zece ori mai bun”, a spus Ioan Andone.

Urmăriți Playsport.ro și pe